A Pokémon: Scarlet & Violet kapta a legalacsonyabb Metacritic-értékelést

Link másolása
A Pokémon-játékok közül a Scarlet & Violet érte el az eddigi legalacsonyabb pontszámot az oldalon: korábban egyik sem végzett 80 pont alatt.

A Pokémon: Scarlet & Violet igencsak megosztja a Pokémon-rajongókat. A legtöbben egyszerűen csak örülnek az újabb kalandnak, és élvezik, hogy a kedvenc franchise-uk világában ténykedhetnek. Azonban van a másik oldal, akik a bugok és más hibák miatt teljesen elhidegültek a Pokémontól. 

Amit viszont nem lehet egyéni vélemény alapján megítélni, azok a Metacritic-pontozások: ebben a mezőnyben a Scarlet & Violet eléggé leszerepelt, 76 pontot zsebelt be magának. Korábban egyik Pokémon-játék sem végzett 80 pont alatt.

A Game Freak és a Nintendo már nem tud tenni a pontszám ellen, frissítésekkel és javításokkal azonban finomíthat a megítélésén. Ezzel együtt a Metacritic már számos alkalommal okozott kellemetlenséget a játékfejlesztőcégeknek a számaival, ami ebben az esetben is csökkentheti a játékosok számát, figyelembe véve, hogy a rajongók mennyire hangosan fejezik ki nemtetszésüket.

2.
2.
tyber16
#1: Kurva gyorsan patcheljék ezek az igénytelen férgek, van pofájuk ezért pénzt kérni.
1.
1.
Jarl Balgruuf
Az hogy ezzel a grafikàval szaggat mindent elárul a készítők igénytelenségéről.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...