Egy 200 dolláros játékcsomagot árult centekért a Microsoft

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. november 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy árképzési hiba miatt 70 centért adták el a játékosoknak a Forza Horizon 4 és Forza Horizon 5 videójátékokat az összes DLC-vel együtt.

Nem lehet senkinek sem mindig jó napja, még a Microsoft csapatának sem. Ezúttal olyan  hibát vétettek, amit még ők sem tudtak egyszerű bakiként elnézni: egy 200 dolláros játékcsomagot 70 centért árultak a Microsoft Store-ban. 

A hiba kijavítása előtti két órában a felhasználók egész hada szállta meg a Microsoft áruházát Európából és az Egyesült Királyságból is, hogy kihasználják az árképzési botlást. A legnagyobb csalódottságukra azonban senki sem tarthatta meg a prémium játékcsomagot. 

Az amerikai felhasználók kimaradtak a jóból, de mint kiderült, ez amúgy sem számított, mivel a Microsoft úgy döntött, hogy köszöni szépen, de szeretné visszakapni a drága játékcsomagokat. A Forza Horizon 4 és a Forza Horizon 5 tehát az összes DLC-vel együtt szépen visszamasírozott a Microsoft tulajdonába, a vásárlók pedig visszakapták a 70 centet, amit elköltöttek rájuk. 

3.
3.
crytek
#2: Mert azt kb a kutya se huzta be így nem veszteség... Erre pedig tuti több tíz ezrek rávetették magukat.
2.
2.
Ooorky
Anno Google Video Store-ban volt egy bug, hogy pár órán át a 120€-ról 60€-ra leárazott Star Wars gyűjtemény (a 6 valódi Star Wars film) nemzeti valutákra 1:1-ben lett átváltva, így nálunk 60ft volt.
Mai napig megvan :D
1.
1.
crytek
Forza Horizon 4-et végre elfelejhetnék már és az a csoffadt 67%-ot ami kap felvihetnék 85-re mert a dlc pakkot venném ahhoz is.

Nem mellesleg látszik hogy milyen arányok lehetnek ez esetben hogy a ms nem nyelte be a veszteséget ...ugye a magyaroknak 16k helyett sokáig 1.6k volt csak a Skyrim + fallout 4 páros..

Amúgy csak az amcsiknak 200$ ez a csomag( Forza 4+5 fullos pakk) itt nálunk 67k ami olyan 170$ meg ők amugy is kimaradtak ,meg ugye mindenki :)

Nem baj várjuk tovább a FH4 ultimate dlc pakkot minél nagyobb %-ba...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...