Marvel's Avengers - így harcol Winter Soldier

  • Írta: szlav
  • 2022. november 24.
  • Videó
Link másolása
Pár napon belül Bucky Barnes is csatlakozik a Marvel's Avengers hőseihez, így a Crystal Dynamics csapata most egy áttekintő videóban mutatja be, hogy mire kell számítanunk Amerika Kapitány régi harcostársától.

Egy héttel ezelőtt nálunk is olvashattátok, hogy újabb (anti)hőssel bővül a Marvel's Avengers névsora. A következő játszható karakter a Tél Katonája, vagyis Bucky Barnes lesz, aki egy saját történetszállal, vadiúj képességekkel és teljesen egyedi harcmodorral teszi kerekebbé a Bosszúállók repertoárját. Most egy friss előzetesen is láthatjuk őt.

A Crystal Dynamics csapata gondoskodott arról, hogy a képregényekből és az MCU-ból is ismerős Winter Soldier története természetesen illeszkedjen a Marvel's Avengers sztorijához, de ami ennél is fontosabb, a közelharci és távolsági harcmodora is remekül tükrözze a karakter jellegzetességeit. Ha tehát ti még kitartottatok a játék mellett, és talán még a legmagasabb szintű kihívásokat is gyakran pucolgatjátok, akkor november 29-én mindenképp érdemes lesz kipróbálnotok az új hőst!

3.
3.
adamsfamily
#1: A Marvelnél nem tudom,hogy mit gondolhattak,amikor a SE-nek adták a licenszet,hogy csináljanak egy játékot.Szerintem a piacon kapásból 5 olyan kiadót fel lehetne sorolni,akiknek van egy olyan csapatuk,aki ezt mérföldekkel jobban meg tudta volna csinálni.
Amikor berakták game pass-be kipróbáltam,de egyszerűen az egész harcrendszer benne gagyi.Szerintem a GOTG se lett sokkal jobb.
2.
2.
csongor1996
#1: Hát én se gondoltam volna hogy ez a játék még életben van és készítenek hozzá tartalmakat :D
1.
1.
simi
az utolsó 30 napban a Marvel's Avengers átlagos játékosszáma 196 volt Steamen.
ebben a pillanatban 399 játékos játszik vele, ezzel 779. játékosszám tekintetében.

többek között olyan játékok előzik meg mint a Ranch Simulator, Wizard101, Fishing Planet, Farming Simulator 2019. csak hogy néhány furcsa címet hozzak fel, amikről nem születik elég cikk, pedig nagyobb játékosbázisuk van mint Marvel's Avengersnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...