Fire Emblem Engage - így működik majd az idézés

Link másolása
A Fire Emblem-széria következő részének legizgalmasabb újítása az lesz, hogy a korábbi részek ikonikus karaktereit is megidézhetjük a harcok során. Most ezt a rendszert mutatják be egy gameplay videóban.

Közeleg a Fire Emblem Engage megjelenése, ennek megfelelően egyre több videóanyag kerül az internetre róla. Legutóbb például a játék hősei kerültek terítékre, valamint a történetről tudhattunk meg többet. Ma egy másik fontos részével ismerkedhetünk meg, mégpedig az idézéssel: a Fire Emblem Engage talán legnagyobb újítása az, hogy a korábbi részek főhőseit is megidézhetjük a harcok során.

A régi közkedvelt hősöket megidézve sokkal erősebb támadásokat tudunk majd végrehajtani, valami különleges bónuszokkal is felruházhatjuk az egységeinket: például nagyobb hatótáv, új fegyverek használata, teleportálás stb. Az idézésnek hála olyan ismert karakterekkel erősíthetjük a csapatunkat, mint Sigurd, Celica, Corrin, Byleth és Lyn.

A Fire Emblem Engage 2023. január 20-án érkezik Nintendo Switchre.

1.
1.
Shao Kahn
Tetszik a videó, milyen kár hogy nincs Switch-em! Bárcsak ps5-re is meg tudna jelenni legalább egy része ennek a franchize-nak!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...