PC-re is megjelenhet a Gran Turismo 7?

  • Írta: szlav
  • 2022. november 27.
  • Hír
Link másolása
A Sony lassan, de biztosan PC-re is átköltözteti a korábban PlayStation-exkluzív játékokat. Könnyen meglehet, hogy ez alól a Gran Turismo 7 sem lesz kivétel, Kazunori Yamauchi legalábbis nem tiltakozna az ötlet ellen.

Az 1997 óta futó Gran Turismo-sorozat a PlayStation-konzolok talán legikonikusabb autóversenyzős szériája. A franchise a kezdetektől a Sony-exkluzívok listáját erősítette, egyetlen epizód sem jelent meg más platformokon, ez azonban hamarosan megváltozhat. A GTPlanet kérdéseire válaszolva a széria atyja, Kazunori Yamauchi elárulta, hogy ő egyáltalán nem bánná, ha PC-re is megjelenne a Gran Turismo 7.

"A Gran Turismo egy nagyon finomra hangolt cím. Nem sok olyan platform van, amely natívan 4K-s felbontásban és 60 fps-sel tudná futtatni a játékot. Ezt a teljesítményt úgy érhettük el, hogy egy nagyon szűk platformlistára (PS4 és PS5) koncentráltunk. A téma tehát nem egyszerű, de természetesen vizsgáljuk a lehetőségeinket, és határozottan fontolgatjuk a dolgot" - árulta el Kazunori Yamauchi.

Mivel a Sony jelenlegi stratégiája az, hogy a PlayStation-konzolok után PC-re is kiadják a legnagyobb húzócímeiket, jó esély van rá, hogy ők is támogatnák a Polyphony Digital kezdeményezését. Egy hasonló PC-s címre szüksége is lenne a Sonynak, hiszen így ezen a platformon is szembeállíthatnák a Forza Motorsporttal a saját játékukat.

6.
6.
A Pulyka
#2: Napi baromság kipipálva!
Mindig öröm visszetérni az oldalra.
5.
5.
Kamukaze
#4: Kedves egészségedre! Örülök hogy ízlett a kaja, bár nem Kínában vagyunk :)
4.
4.
zoli12i
#2: Te is egy furcsa dimenzióban élhetsz…
3.
3.
crytek
#2: Miért mi van még? Mondj kérlek párat top über címet ami több milliós eladásra képes! A csoffadt Grid ami a 2 -része óta gyak. full ugyanaz? A Dirt (számozott) széria (amit nem mellesleg most nyírtak ki) ? NFS-ek akik csak önmaguk árnyéka évek óta?

Mobilos vonalat nem is értem hogy hoztad ide...
2.
2.
Animejetix
#1: Mobil piac játékpiac, PC játékpiactér globálisan, majd jön a Nintendo, Microsoft követi és legvégül tök utolsóként kullog a Sony egy-egy kiemelkedő, relatív jó címmel. Namármost ha átdobják őket a kacsaúsztatóból a nagy Óceánba, annak egy kicsit több értelme van. De hogy basszus egyedül csak a Forza lenne értelmes? Furcsa dimenzióban élsz! :)
1.
1.
crytek
Várható volt. Főleg most hogy PC-n kb csak a Forza van mint “értelmes” cím
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...