Hogy halad az UFL fejlesztése?

  • Írta: szlav
  • 2022. november 28.
  • Videó
Link másolása
Újra megmutatta magát a FIFA - vagyis az EA Sports FC - nagy kihívója, az UFL. A Strikerz egy jókora fejlesztői videóban számolt be a futballjáték alakulásáról.

Alaposan felpezsgett mostanában az állóvíz a focis videojátékok kevés címet számláló, de óriási közönséget megszólító szférájában. Az Electronic Arts szakít a FIFA-val, a PES örököse, az eFootball elhasalt, érkezik azonban egy újabb kihívó, ami megpróbál labdába rúgni a világ egyik legnépszerűbb játéksorozata mellett. Az UFL a tavalyi Gamescomon mutatkozott be, később pedig közelebbről is megvizsgálhattuk azt, a 2022-es megjelenést azonban hiába vártuk, a premierre leghamarabb már csak jövőre kerülhet sor.

A Strikerz csapata azonban nem tétlenkedik, a munkájukról pedig szeretnének beszámolni a futballrajongóknak is. A fenti közel félórás fejlesztői videóban a fejlesztők bemutatják, hogy hogyan állnak össze a meccsek közben levetített rövid átvezetők a pályára lépéstől egészen a szabadrúgásokig. Szó esik a komplex mesterséges intelligenciáról és a karaktermodellek alatt rejlő csontvázakról is, amelyek óvatos animálásával válik életszerűvé a játékosok mozgása.

Az UFL valamikor 2023-ban érkezik Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...