Dátumot, friss fejlesztői videót kapott a The Settlers: New Allies

  • Írta: szlav
  • 2022. november 28.
  • Megjelenés
Link másolása
Hosszú kihagyás után újra jelentkezett The Settlers rebootja, a helyzetjelentés pedig sok érdekességet hozott: új fícsörök, konzolos verziók és fix megjelenési dátum, ami ráadásul nincs is túl messze.

Az idei évre vártuk a The Settlers-reboot megjelenését, a Ubisoft Blue Byte csapatának azonban még akadt néhány dolga a játékkal. Természetesen a legendás RTS-széria új epizódja (amely immáron a New Allies alcímmel büszkélkedik) az eltelt időben is épült és szépült, a fejlesztők pedig rengeteg fejlesztést és újdonságot adtak a játékhoz, hallgatva a korai változatot tesztelő játékosok szavára. Ezeket láthatjátok az alábbi videón:

Jól látszik, hogy a The Settlers: New Allies lassan elnyeri a végleges formáját, legyen szó az egyjátékos sztorimódról, a kemény kihívásokat ígérő Hardcore módról, illetve az online vagy botok ellen is játszható Skirmish módról. Ezt bizonyítja az is, hogy végre konkrét megjelenési dátumot is kaptunk.

A játék 2023. február 17-én jelenik meg PC-re, de érkezett még egy meglepetés: Xbox One-ra, PlayStation 4-re, Nintendo Switchre és Amazon Lunára is készül önálló átirat, ezen portok megjelenésére azonban csak valamikor később kerül sor.

4.
4.
DragonBleacPiece
settlers 6-ot nagyon szerettem, ez viszont elég okádékul néz ki xD mint valami gumimacik rajzfilm (de lehet hogy csak én vagyok fa**)
3.
3.
crytek
#2: Ezen mi az érdekes? Sokkal több van ezekből a piacon mint a series x-ből és a ps5-ből.. (Nem mellesleg azokra is ugyanúgy megveheted) Ez egy szimpla üzleti döntés. És ennél a játéknál semmi nem indokolja hogy ne adhatnák ki korábbi genre mert nem brutál über a grafika hogy kevés lenne hozzá a két gép
2.
2.
KopyAti
Xone, ps4? Hmm.. Érdekes.
1.
1.
Darksiders84
Akkor valamikor remélhetőleg Ps5-re is megérkezik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...