Már elérhető a Splatoon 3 legújabb frissítése

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. november 29.
  • Letöltés
Link másolása
A Nintendo bejelentette, hogy november 29-én, azaz ma egy nagyszabású kiegészítést kap a Splatoon 3 - a Version 2.0.0 frissítés számos új móddal, eszközökkel és egyéb funkciókkal bővíti a játékot.

A Splatoon 3 színes, lövöldözős világa lenyűgözte a Nintendo Switch-tulajdonosokat, ezért a készítők úgy gondolták, ideje piacra dobni egy frissítést a játékhoz. November 29-én, azaz ma el is rajtolt, így már csak arra vár, hogy kipróbáljuk. De miben is változik a játék? 

Az első és talán legfontosabb, hogy a Splatoon 3 - Version 2.0.0 visszahozza az "X Battle" módot. Ez lehetővé teszi, hogy az S+0 vagy magasabb rangsorolású játékosok versenyezzenek a hőn áhított "X Powerért". 

Az "X Battle" mellett a frissítés más területeken is változásokat hoz, mint például a Salmon Run játékmódban is. A Salmon Run bevezeti az új "Big Run" eseményeket, amik során néhány havonta hatalmas Salmonoid-áradat úszik fel a folyón. Ilyenkor a Salmon Run-csaták különleges, exkluzív jutalmakkal szórják meg a játékosokat. És ha már Salmon Run, néhány bosskarakter és a fegyverek is módosításon estek át: a készítők kiegyensúlyozták az erőviszonyokat az élvezhetőbb játékélményért. Emellett egy új Salmon Run-térkép, a Marooner's Bay is bekerült a játékba.

Ami a vásárlást illeti... itt is vannak újítások: egy új katalógus került a játékon belüli boltba, amely több mint 50 új tárgyat tartalmaz, köztük új felszereléseket, Splashtageket, dekorációkat és matricákat. 

A fentebb felsoroltak mellett a bugokat is kijavították, amiket a rajongók észleltek a játék megjelenése óta. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...