Újraindult az eredeti Call of Duty: Warzone

Link másolása
Az Activision újraindította az eredeti Warzone-játékot, ami ideiglenesen szünetelt, amíg a Call of Duty: Warzone 2.0 szerencsésen meg nem érkezett a játékosokhoz.

Az Activision újraindította az eredeti Call of Duty: Warzone-t, azonban nem egészen ugyanazt kaptuk vissza, amit elveszítettünk. Egy lecsupaszított változatot tudunk most kipróbálni a Call of Duty: Warzone Caldera formájában, amiből hiányoznak a régi pályák és játékmódok is. 

Jelenleg csak egyedül vagy négyfős csapatban tudnak a játékosok csatákat indítani, ráadásul a Rebirth Island és Fortune's Keep pályák sem elérhetőek. 

A Warzone Calderán belül már nem tudsz vásárolni sem, de legalább a COD-pontok átjárnak a játékok között, ideértve a Warzone 2.0-t és a Modern Warfare II-t is.

A Warzone 2.0 november 16-án startolt el, és máris több mint 25 millió játékost számlál. Valószínűleg az Activision azért is szüneteltette a Warzone első kiadását, hogy minél több felhasználó figyelmét felhívja az újabb, egyben jobb változatára a játéknak. 

1.
1.
Faze-Tonyo
Szeretnèm meg tudni hogy mikor kapjuk vissza az eredeti warzoneba a rebirth island pályát mert így nem tudom használni a játekot amibe bele költötem több 10 ezer forintot szeretném tudni hogy mikor jön vissza a rebirth island pályaban lehetett játszani Gyors ès prgős meccseket lehetet játszani
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...