Idegen dimenziókba hív a Far Cry 6 új DLC-je

  • Írta: szlav
  • 2022. november 30.
  • Letöltés
Link másolása
Alaposan ledobja az ékszíjat a Far Cry 6 következő nagy kiegészítője. Idegen entitások, szilánkokra tört dimenziók és eddig sosem látott kihívások várnak a Lost Between Worldsben.

A Ubisoft nagyon titkolózott, most azonban végre bemutatták a Far Cry 6 következő nagy prémium DLC-jét. A Lost Between Worlds néven futó expanzió nem lesz kimondottan olcsó, 20 eurót kell kicsengetnünk érte, cserébe viszont rengeteg új eszement tartalom vár majd ránk.

Yara önjelölt messiása, Dani Rojas annyira nem bír a viszkető mutatóujjával, hogy véletlenül egy idegen űrhajót is sikerül kilőnie az égből. A furcsa jármű pusztulása pedig nem várt következményekkel jár: felrepedeznek a dimenziókat elválasztó gátak, Dani és a szerencsétlen idegen pedig egy köztes világban találják magukat. A feladatunk az lesz, hogy 15 kihívást teljesítve, illetve öt szilánkot összegyűjtve helyreállítsuk a rendet.

A Far Cry 6: Lost Between Worlds december 6-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Amazon Lunára. A DLC megvásárolható külön vagy az Upgrade Pass részeként is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...