Anniversary - a Legend nélkül el sem indul?

  • Írta: fojesz
  • 2007. június 27.
  • Érdekesség
Link másolása
Számos X360-as Tomb Raider-rajongó imádkozott az újonnan megjelent Anniversary portjáért - ők máris készíthetik Legend-lemezeiket.
Számos X360-as Tomb Raider-rajongó imádkozott az újonnan megjelent Anniversary portjáért - ők máris készíthetik Legend-lemezeiket.



A szeptemberben epizódokban megjelenő X360-as Anniversary ugyanis nem lesz hajlandó elindulni a Tomb Raider: Legend megléte nélkül. Vélhetően arról van szó, hogy a srácok nem portolják át teljesen a játékot, hanem gyorsba' a Legend motorjára ráhúznak egy kiegészítőt. A kérdés már csupán az, hogy az év végén megjelenő dobozos változat már normális átirat lesz-e?
12.
12.
nicknamemd
Én még nem próbáltam ki ugye már nem az az nVidia reklám mint a Legend volt? (gondolok én itt arra a hihetetlenül részletes grafikai beállításokra ami a legendben volt: Next-gen features on/off (és még az is optimalizálatlan volt)) X-/
11.
11.
StoryTeller
meglesem majd havernál aztán ha bejön utána majd izzítom a pénztárcám úgyis mindjárt hónap eleje és fizunap ^^
10.
10.
air 2
Ennyire,nekem nagyon bejött.Szép,játszható,igazi TombRaider feeling.(mint régen)Az előző két rész tényleg csőd volt.De ezzel játszani kell.Mondjuk hiányzott a járműhasználat(motor,auto,s.t.b)és a fáklya.
8.
8.
air 2
StoryTeller:Próbáld ki az anniversaryt,nem csalódsz benne!
7.
7.
StoryTeller
totál leszarom Lara baba már 1000 éve nem a régi hiába az évforduló...
6.
6.
t.roli
Végre amit nem az Xboxosok kapnak..
5.
5.
vadlama
Enyhén gáz!!!!!!!!!!!!!
3.
3.
Crisis
háháháháhááháhá
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...