Anniversary - a Legend nélkül el sem indul?

  • Írta: fojesz
  • 2007. június 27.
  • Érdekesség
Számos X360-as Tomb Raider-rajongó imádkozott az újonnan megjelent Anniversary portjáért - ők máris készíthetik Legend-lemezeiket.
Számos X360-as Tomb Raider-rajongó imádkozott az újonnan megjelent Anniversary portjáért - ők máris készíthetik Legend-lemezeiket.A szeptemberben epizódokban megjelenő X360-as Anniversary ugyanis nem lesz hajlandó elindulni a Tomb Raider: Legend megléte nélkül. Vélhetően arról van szó, hogy a srácok nem portolják át teljesen a játékot, hanem gyorsba' a Legend motorjára ráhúznak egy kiegészítőt. A kérdés már csupán az, hogy az év végén megjelenő dobozos változat már normális átirat lesz-e?
12.
nicknamemd
Én még nem próbáltam ki ugye már nem az az nVidia reklám mint a Legend volt? (gondolok én itt arra a hihetetlenül részletes grafikai beállításokra ami a legendben volt: Next-gen features on/off (és még az is optimalizálatlan volt)) X-/
11.
StoryTeller
meglesem majd havernál aztán ha bejön utána majd izzítom a pénztárcám úgyis mindjárt hónap eleje és fizunap ^^
10.
air 2
Ennyire,nekem nagyon bejött.Szép,játszható,igazi TombRaider feeling.(mint régen)Az előző két rész tényleg csőd volt.De ezzel játszani kell.Mondjuk hiányzott a járműhasználat(motor,auto,s.t.b)és a fáklya.
8.
air 2
StoryTeller:Próbáld ki az anniversaryt,nem csalódsz benne!
7.
StoryTeller
totál leszarom Lara baba már 1000 éve nem a régi hiába az évforduló...
6.
t.roli
Végre amit nem az Xboxosok kapnak..
5.
vadlama
Enyhén gáz!!!!!!!!!!!!!
3.
Crisis
háháháháhááháhá
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...