Jövőre három szakaszban frissül a Sonic Frontiers

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. december 1.
  • Letöltés
Link másolása
2023-ban a Sega három szakaszban fogja megújítani a Sonic Frontiers világát: fotómódot, sztorikiegészítést és karaktereket is kapnak majd a játékosok.

A Sonic Frontiers a Sega legújabb alkotása, amiben a kedvenc sündisznónk bőrébe bújhatunk, és bár még alig tudtuk kipróbálni a játékot, máris bejelentették a hozzá érkező DLC-ket. 

Három nagy frissítést terveznek 2023-ra, és a poszt arra is kitért, hogy ezek ingyenesen elérhetőek lesznek a Sonic Frontiers tulajdonosai számára. 

Az első frissítésben elérhető lesz egy juke box, amivel kedvedre tudsz zenét kapcsolni a játékon belül, illetve az elmaradhatatlan fotómód, hogy kedvedre szelfizzhess Sonickal. Ezek mellé csatlakozik még az új Challenge mód is, amivel próbára tehetjük az ügyességünket és a kitartásunkat a játékban. 

A második szakaszban megünnepelhetjük Sonic születésnapját! Egyenlőre el se tudom képzelni, a sündisznó hogyan bulizhat, de 2023-ban erre is fény fog derülni. 

És el is érkeztünk a harmadik frissítéshez, amivel kapcsolatban a legnagyobbak az elvárások, ugyanis ez a szakasz új játszható karaktereket és sztorit is ígér a játékosoknak. Ahogy a megosztott illusztrációból kiderül, valószínűleg irányíthatjuk majd Knucklest, Amyt és Tailst is. 

A Sonic Frontiers még egy eléggé új játék, így a hirtelen bejelentett frissítések arra ösztönözhetik a makacsabb játékosokat, hogy próbálják ki, milyen a szabad világban száguldozni Sonickal. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...