A Nintendo nem hallgatta meg a Pokémon-játékosok kéréseit

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. december 1.
  • Letöltés
Link másolása
A november 18-án kizárólag Nintendo Switchre megjelent Pokémon Scarlet & Violet ugyan hatalmas eladási számokkal büszkélkedhet, a legújabb frissítésben mégsem számolják fel a bugokat.

Ma rajtolt el a Nintendo gondozásában megjelent Pokémon Scarlet & Violet első nagy frissítése, de amíg a 1.10-es verziószámú csomag néhány új funkcióval bővíti a játékot, azok a bátor edzők, akik a teljesítmény javulását remélik, sajnos csalódni fognak. 

Az 1.10-es frissítés központi eleme ugyanis a Ranked Battles funkció, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a Battle Stadium of Paldea keretein belül harcoljanak a dicsőségért. Ennek az új, szezonális módnak ma indul az 1. szériája, így kezdetét veszi a verseny az edzők között a Pokémon Master címért. Emellett a szezon előrehaladtával időszakosan megrendeznek különleges eseményeket és versenyeket is a játékosok szórakoztatására. 

Ami azonban a Pokémon Scarlet & Violet sokat hangoztatott technikai problémáinak javítását illeti, az 1.10-es frissítés csak egy maroknyi, meg nem nevezett "hibajavítást" ígér. A Nintendo a hivatalos javítási jegyzetek mellett közzétett kiegészítőnyilatkozatában azt mondta, hogy tisztában van azokkal a teljesítményproblémákkal, amelyekkel több millió játékos küzd, és hogy dolgozik a játékok javításán.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...