Így fest a Like a Dragon: Ishin! harcrendszere

  • Írta: szlav
  • 2022. december 1.
  • Videó
Link másolása
Februárban megérkezik a Like a Dragon: Ishin! alaposan felújított kiadása, amely végre eljut a nyugati piacra is. A legújabb előzetes bemutatja, Sakamoto Ryoma harci technikáit.

Habár a korábban Yakuza néven ismert, a jövőben viszont Like a Dragon név alatt futó sorozat új epizódjai a Yakuza: Like a Dragon körökre osztott harcrendszerét viszik tovább, a Like a Dragon: Ishin! kivétel ez alól, hiszen egy 2014-es játék remake-jéről beszélünk. A Ryu Ga Gotoku stúdió fejlesztői láthatóan nem aprózták el a felújítást - a játék remekül fest, és a korábbi Yakuza-játékokra hajazó közelharc is kellően pörgősnek tűnik.

A történetünk főszereplője, Sakamoto Ryoma négy látványosan eltérő harci állásban küzdhet meg a rosszakaróival. A Swordsman, Gunman, Wild Dancer és Brawler elnevezések már önmagukban is elég beszédesek, de mivel már a trailerben láthatjuk, hogy még egy komplett ágyút is csatatérre vihetünk, garantált, hogy a Yakuza-féle őrület ezúttal sem marad el.

A Like a Dragon: Ishin! 2023. február 23-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...