Élő rendezvényként tér vissza 2023-ban a Summer Game Fest

  • Írta: szlav
  • 2022. december 1.
  • Rendezvény
Az újrainduló E3 mellett egy másik nagy rendezvény is élő közönség előtt tér vissza jövő nyáron. Dátumot kapott Geoff Keighley nagy nyári játékfesztiválja, a Summer Game Fest 2023.

Három évig szünetelt az E3, a nyári játékbemutatók dömpingje azonban sosem apadt el. Ezt jórészt Geoff Keighley-nek és a Summer Game Festnek köszönhetjük, amely az elmúlt pár évben gyakorlatilag átvette az Electronic Entertainment Expo addigi szerepét. A 2023-as nyár azonban különleges lesz, hiszen visszatér az E3 is, nem marad el a Summer Game Fest sem, ráadásul amint most megtudhattuk, már mindkét rendezvény követhető lesz digitálisan és személyesen is.

A Summer Game Fest 2023-as nyitóceremóniáját június 8-án közvetítik majd a kaliforniai Inglewoodban található YouTube Theaterből. Természetesen minden bejelentést és látnivalót ingyenesen követhetünk majd az otthonunk kényelméből, akik azonban élőben is jegyet váltanak, egy nagyszabású expó keretei közt követhetik az eseményeket, játszhatnak a kiállított demókkal és részt vehetnek a zenés előadásokon is.

Ezzel gyakorlatilag Geoff Keighley műsorsorozata teljesértékű riválisa lett az E3-nak, bár ha az elmúlt pár évet vesszük figyelembe, akkor inkább a nagy múltú expónak kell majd felnőnie Keighley rendezvényéhez. A világ legszorgosabb videojátékos prezentőre persze addig sem pihenhet, hiszen már a nyakunkon van a The Game Awards, melynek gáláján szintén rengeteg izgalmas bejelentésre számíthatunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...