Előzetest kapott az Indiana Jones and the Dial of Destiny

  • Írta: szlav
  • 2022. december 2.
  • Cooltúra
Link másolása
Hivatalosan is bemutatkozott az Indiana Jones and the Dial of Destiny, Harrison Ford utolsó Indy-filmje. A premier jövő nyáron várható.

2023. június 30-án kerül mozikba Indiana Jones ötödik nagy kalandja, az Indiana Jones and the Dial of Destiny. A dátumot a film első előzetese leplezte le - az a trailer, amelyet egyébként szeptemberben már zárt ajtók mögött levetítettek a D23 látogatói előtt.

Az Empire magazin korábbi értesülései igaznak bizonyultak, hiszen már a fenti trailer is bizonyítja, hogy bizonyos jelenetekben Harrison Ford digitálisan megfiatalított mását láthatjuk majd. A régi kalandok nosztalgiája persze itt nem áll meg, hiszen két régről ismerős jelenet közt még Sallah (John Rhys-Davies) is beköszön a piros fez-kalapját viselve. Mellettük egyébként Mads Mikkelsen, Antonio Banderas, Boyd Holbrook, Toby Jones, Phoebe Waller-Bridge és Thomas Kretschmann is feltűnnek majd.

Az Indiana Jones and the Dial of Destiny lesz egyébként az első Indy-film, amelyet nem Steven Spielberg rendez, és George Lucasnak sincs köze a történethez. Habár Spielberg producerként részt vesz a munkálatokban, a rendezői székben James Mangold (Logan, Ford v Ferrari) ül majd, míg a forgatókönyvet Jez és John-Henry Butterworth (Edge of Tomorrow, Ford v Ferrari) írják.

1.
1.
hedzsooo
Mangold filmjei rendszerint nekem bejonnek, + jol szoktak fogadni nagy atlagban is, latok eselyt a sikerre ennel a filmnel is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...