Rhitmo, a magyar fejlesztésű WebOS

  • Írta: Daks
  • 2007. június 28.
  • Hír
Link másolása
Hamarosan indul a Rhitmo névre hallgató, magyar fejlesztésű WebOS rendszer, mely praktikus funkcióival igazi netbarátja lehet mindenkinek.
Hamarosan indul a Rhitmo névre hallgató, magyar fejlesztésű WebOS rendszer, mely praktikus funkcióival igazi netbarátja lehet mindenkinek.

"Bekapcsoljuk a számítógépünket és szolgáltatások tárházát kezdjük használni. Szörfölünk a világhálón, webes könyvjelzőket készítünk kedvenc lapjainkról, e-maileket írunk, híreket olvasunk RSS csatornákról összegyűjtve, rendezgetjük digitális családi fotó albumunkat, zenét hallgatunk, filmet nézünk, és még sorolhatnánk a lehetőségeket. Túlnyomó részüket otthon a saját gépünkhöz kötve tudjuk elvégezni, de a technológia adott, és lassan mindent áthelyezhetünk az Internetre. A folyamat már elkezdődött. Sok online megoldás létezik már külön-külön, amelyekkel meg tudunk szabadulni a helyhez kötöttségtől, s bárhol, bármikor, bárhonnan el tudjuk érni kedvenc szolgáltatásainkat.

A Rhitmo ereje!

Akár mint otthon a gépünkön. Bejelentkezés után betöltődik saját profilunk, és indíthatjuk is a programjainkat. Mindegy, hogy honnan lépünk be, legyen az a barátunktól, munkahelyünkről vagy nettkávézóból nyaralás közben.

Utazik a család! Képeket készítettünk és szeretnénk feltölteni saját galéria rendszerünkbe. Bejelentkezés után meg is tehetjük. Szeretnénk bejegyzést írni a blog rendszerünkbe. Még egy belépés, és már írhatjuk is. Esetleg szeretnénk e-mailt írni a család otthon maradt tagjainak? Írjunk, csak lépjünk be a webmail felületre. Videót is készítettünk, de mérete miatt azt nem tudjuk hazaküldeni e-mailben, ezért feltesszük a tárhelyünkre. Mindezt egy újabb bejelentkezéssel tudjuk megtenni. A Rhitmo mindezt egyesíti. Egy felhasználónév, egy bejelentkezés és máris elérhető minden!

Teljes Rhitmo bemutató:

Képernyőmentések és hivatalos oldal:
www.rhitmo.hu
7.
7.
Worki
Kezdésnek 1600 user-re 200 megára van tervezve.

Skinezhető lesz, teljes mértékben, azt írja Methos.

És programokat bárki írhat rá javascript-ben.
6.
6.
nicknamemd
Ez szép és jó csak mekkora tárhelyet ad?

Egyébként télleg nagy ötlet csak lehetett volna eredetibb a design (mert már elegem van ezekből az aero koppintásokból) :P
5.
5.
StoryTeller
Tényleg ígéretes és nagyon szép! De ha ez egy OS akkor felmerül a kérdés hogy mivel lesz kompatibilitis? Játékok programok? :S
4.
4.
Worki
Rohadt jól néznek ki a képek! Ígéretes!
3.
3.
huszti
én ismerem a fejlesztőjét:P
2.
2.
Én jelentkeztem.. elég jónak tűnik.. mikor fog elindulni a rendes regisztráció?
1.
1.
Obi1
Biztos jó dolog, de annyira értelmét nem látom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...