Érkezik a Vampire Survivors első DLC-je

  • Írta: szlav
  • 2022. december 6.
  • Letöltés
Link másolása
Kiegészítő csomagot kap az idei év egyik legérdekesebb indie gyöngyszeme, a Vampire Survivors. A Legacy of the Moonspell címmel érkező DLC rengeteg új karaktert, fegyvert és egy új pályát is hoz magával.

A Vampire Survivors nem egy szép játék, sőt kifejezetten ronda, ez azonban senkit ne tántorítson el, hiszen az év egyik legaddiktívabb címéről beszélünk. A mindössze 5 euróért vesztegetett játék magányos készítője, poncle bejelentette, hogy kiad egy jókora DLC-t is az őrületes mészárláshoz. A fejlesztő az árat és a megjelenés dátumát egyelőre nem árulta el, azt azonban már tudjuk, hogy mit tartalmaz pontosan a Legacy of the Moonspell.

A csomagban összesen nyolc új játszható karakter érkezik, akikkel tizenhárom új fegyvert gyűjthetünk be a végtelen mészárlás érdekében. Az új kihívások Moonspell fagyos hegycsúcsára vezetnek bennünket, a monotonitás ellen pedig hat új zenei betét dolgozik majd. A DLC részletes tartalmi leírásáért érdemes ellátogatnotok a csomag steames adatlapjára.

Ha eddig csak szemezgettetek ezzel a bizarr játékkal, akkor emlékeztető gyanánt megemlítjük, hogy a Vampire Survivors PC-n, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en is megjelent, ráadásul mindhárom platformon elérhető az Xbox Game Pass könyvtára által is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...