HWSW: „Max” lehet az összevont HBO-Discovery streamingszolgáltatás

  • Írta: fojesz
  • 2022. december 7.
  • Cooltúra
Link másolása
Az HBO nevének mellőzése jelezheti a brandek egyenlő fontosságát az HBO Max and Discovery+ összevonásából születő szolgáltatásban - írja, a HWSW.

Jövő év közepén (régiónkban 2024-ben) mind tartalmi, mind technológiai szempontból megújul a Warner Bros. Discovery égisze alá tartozó HBO Max streamingszolgáltatás – jelentette be augusztusban David Zaslav kiadóvezető. Az HBO Max és a szintén a kiadóhoz tartozó Discovery+ SVOD-platformot mind tartalmi, mind technológiai alapokon átgyúrja, összeolvasztja, az új szolgáltatás pedig elsősorban a Discovery+ alapjaira épít majd.

A 2020 májusában indult eredeti név helyett az HBO Max és a Discovery+ összeolvadásának eredménye a nemes egyszerűséggel „Max” néven érkező platform lehet a CNBC értesülése szerint. Bár a lap megjegyzi, hogy ez még nem a végleges döntés, mivel az ügyvédek más lehetséges elnevezéseket is mérlegelnek, a projekt belsős kódneve egyébként „BEAM”. A „Max” azért tűnik valószínűnek, mert a Warner Bros. Discovery úgy szeretné beolvasztani az HBO szolgáltatását, hogy az ne árnyékolja be a többek közt a Discovery, a DC Comics és a Warner Bros. tartalmaiból álló kínálatát.

Az új platform műszaki és tartalmi szempontból is sok változást hozhat - további részletek a HWSW-n!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...