A Trónok harca és a Bridgerton színészei is csatlakoznak A hatalom gyűrűihez

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. december 7.
  • Cooltúra
Link másolása
Az Amazon bejelentette, hogy nyolc új szereplő csatlakozik a The Lord of the Rings: The Rings of Power 2. évadához, köztük olyan színészek, akiket már máshonnan ismerhetünk.

Az Amazon gőzerővel dolgozik a Gyűrűk ura: A hatalom gyűrűi sorozat 2. évadán, amit idén októberben kezdtek el forgatni. A készítők most azonban egy csokornyi új szereplővel, azaz egy új színészgárdával is készülnek a rajongóknak. Nézzük, kik is csatlakoznak a sorozathoz! 

Kevin Eldon a csapat egyik új tagja, aki a Trónok harcában Camellót alakította, és szerepelt többek között a The Crownban és a Hot Fuzzban is. Hozzá csatlakozik Calam Lynch, aki Theo Sharpe-ot alakította a Bridgertonban, ám emellett szerepelt többek között a Derry Girlsben és a Dunkirkben is. Oliver Alvin-Wilson is feltűnik majd a stáblistán és a képernyőn is, miután korábban szerepelt a Wonder Woman 1984-ben.

Mellettük visszatérő szerepben újból láthatjuk majd Stuart Bowmant (Alex Rider, Bodyguard), Gavi Singh Cherát (The Undeclared War, The Lazarus Project), William Chubbot (The Sandman, House of Cards), Will Keent (My Lady Jane, Borderland) és Selina Lo-t (Boss Level, Hellraiser) is. 

Ahogy már fentebb említettem, a második évadot jelenleg is forgatják, így a szezonpremierre még valószínűleg várnunk kell egy darabig.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...