Elkaszálhatják a Wonder Woman 3-at

  • Írta: fojesz
  • 2022. december 8.
  • Cooltúra
Link másolása
A hírek szerint a DC Studios élére frissen kinevezett James Gunn és Peter Safran pontot tehet a Snyderverzum végére, és így elkaszálná a Wonder Woman 3-at is.

A The Hollywood Reporter számolt be róla elsőként, hogy a DC Studios élére frissen kinevezett James Gunn és Peter Safran tiszta lappal indulna, és elengedheti a Zack Snyder nevével fémjelzett Snyderverzumot és vele együtt minden kapcsolódó filmet.

A hírek szerint Gunn és Safran összerakták a terveiket a DC filmes jövőjére vonatkozóan, és már csak arra várnak, hogy a Warner Bros. Discovery vezérigazgatója, David Zaslav jóváhagyja azokat. Úgy tudni, ezek alapján a Wonder Woman harmadik része biztosan kiesik majd, de reális forgatókönyv, hogy Az acélember nemrég belengetett folytatása is a kukában végzi. 

4.
4.
Grabowsky30+
Az első rész kifejezetten tetszett. A második sajnos nagyon gyenge lett, Pedro Pascal ellenére is. Nagyon remélem, hogy nem a Black Adam-ben látottak a DC filmek jövője.
3.
3.
xanatos0911
Egy jó dolog van a Wonder Woman filmekben. Úgy hívják, hogy Gal Gadot és ő sem a színészi alakítása miatt kiemelendő.
2.
2.
Shao Kahn
Bár tudom, hogy a Wonder Woman 2 egy rakás szar volt, de attól még túlzásnak érzem hogy el kell kaszálni a harmadik részt. Én nagyon vártam. Kár érte.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...