Karácsonyi tartalmakkal bővül a Goat Simulator 3

Karácsony alkalmából ingyenes frissítés érkezik a Goat Simulator 3-hoz, melyben a lehető legbizarrabb módon hangolódhatunk az ünnepekre.

Ingyenes frissítés érkezett a Goat Simulator 3-hoz, mellyel a játékon belül is hangolódhatunk a karácsonyi szezonra, a lehető legbizarrabb módon. A frissítés főként különféle kozmetikai újdonságokat tartogat számunkra, melyek felhelyezésével különféle passzív bónuszokat kap a kecsként. Ilyen például az elf cipő, mely csilingelő hangot ad ki séta közben, a mikulás sapkával hóesést idézhetünk elő, a manósapkával pedig hógolyókat dobálhatunk, melyek találatkor hóemberfejűvé varázsolják az NPC-ket.

További újdonság, hogy most már karácsonyi fényfüzérrel sokkoló csapdákat készíthetünk, vagy épp egy különleges fegyverrel ajándékdobozba csomagolhatjuk az utunkba tévedő karaktereket. Ilyen és ehhez hasonló agyatlanságok tömkelegével találkozhatunk majd a Goat Simulator 3 legújabb frissítésében, mely már elérhető PC-n, PlayStation 5-ön, valamint Xbox Series X/S-en.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...