Goat Simulator 3 PC, PS5, XSX

És most tegyünk úgy, mintha létezne Goat Simulator 2.

A GTA VI kiadója kinyírta a Goat Simulator 3 legújabb reklámvideóját

Ugye emlékeztek a GTA VI bazi nagy szivárgására? A Goat Simulator 3 most ezekkel a felvételekkel reklámozta saját magát, ez pedig nem tetszett túlságosan a Take-Twonak.

Karácsonyi tartalmakkal bővül a Goat Simulator 3

Karácsony alkalmából ingyenes frissítés érkezik a Goat Simulator 3-hoz, melyben a lehető legbizarrabb módon hangolódhatunk az ünnepekre.

Tarolt az Elden Ring az idei Golden Joystick Awardson

Idén már negyvenedik alkalommal rendezték meg a Golden Joystick-díjátadót, ahol a játékosok szavazhatták meg az elmúlt év legjobb játékait.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Tovább dübörög a november, és természetesen ezen a héten sem maradunk játékok nélkül: lássuk, hogy milyen újdonságokra számíthatunk ezúttal!

GC 2022: Ez történt a Future Games Show-n

Ha lemaradtál volna a Gamescomra időzített Future Games Show-ról, most egy helyen szedtük össze neked a legfontosabb bejelentéseket.

GC 2022: Játékmenet-bemutatón a Goat Simulator 3

Ha azt gondoltuk, hogy az előző játéknál már nem lehet őrültebb a Goat Simulator, akkor mindenképp nézzük meg a harmadik rész új gameplay trailerét!

Megvan a Goat Simulator 3 megjelenési dátuma

A Goat Simulator 3 megjelenési dátuma mellé a cuki gyűjtői kiadásáról is lerántották a leplet.

SGF 2022: RGB PC-kkel, kecskékkel és szellemekkel erősít az Epic

Az új Gyűrűk Ura-játék mellett bőven akadt még érdekesség az Epic tarsolyában, úgyhogy összeszedtük nektek az Epic Games Summer Showcase legfontosabb bejelentéseit, nehogy lemaradjatok valamiről.

SGF 2022: Érkezik a Goat Simulator második része, a Goat Simulator 3

A Coffee Stain Studios úgy érezte, legutóbb nem adta vissza a kecskelét teljes valóságát, ezért újból nekifut a szimulációnak. A Goat Simulator 3-ban még idén visszatérhetünk a kerge kecskék világába.