Újabb gameplay traileren az Atomic Heart

Link másolása
A megjelenéshez közeledve egyre több látnivalót osztanak meg a fejlesztők az Atomic Hearttal kapcsolatban. Most egy rövid, ám annál izgalmasabb snittel leptek meg minket.

A Mundfish csapatának legújabb projektjét nem véletlenül követik árgus szemmel a játékosok. A Bioshock-játékokat idéző akció-RPG megjelenésére már nem kell sokat várnunk, addig is kaptunk egy újabb, rövid kedvcsinálót hozzá. Ugyan ez a játékmenet trailer rövidebb, mint az előző hónapban megjelent, azért nincs okunk panaszra. Változatos fegyverek állnak majd rendelkezésünkre ahhoz, hogy el tegyük az ellenséget láb alól.

Az Atomic Heart 2023. február 21-én jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. A játék már a megjelenés napjától elérhető lesz az Xbox Game Pass kínálatában is.

5.
5.
crytek
#4: Tehát ne legyen egy nagyon jó játék? Ilyet ne kívánj..előzetesek alapján jó lesz (sajnos számomra baromi nehéz, bár remélem lesz nehézségi szint állítás) maximum annyi lesz majd hogy mivel oroszok gázul fog majd futni
4.
4.
cyberstaker
Remélem nem jut a Callisto Protocol sorsára.
3.
3.
mephi
Nagyon várom ezt a játékot és nagyon szeretném, ha tényleg jó lenne.
2.
2.
Ganzer
Imádnivalóan beteg, nagyon várom.
1.
1.
Doomsayer
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...