1 millió játékos felett a Metal: Hellsinger

Link másolása
Óriási mérföldkövet ért el a Metal: Hellsinger, az indie FPS-ritmusjáték. A fejlesztők új tartalmakkal ajándékozták meg a játékosokat, valamint már az előző generációs konzolokon is játszhatunk a játékkal.

Óriási hírrel szolgált a The Outsiders fejlesztőcsapata, a legutóbbi művükkel, a Metal: Hellsingerrel már több, mint 1 millióan játszottak. Az örömhírrel egybekötve egy tartalmas frissítés is érkezett hozzá, valamint a héten végre előző generációs konzolokra is megjelent az FPS-ritmusjáték. A frissítésben egy új nehézségi fokozatot találunk, mely a legedzettebb démonvadászokat is megizzasztja majd. Ezen felül egy új gyűjthető kollekció is bekerült a játékba, melynek ha összegyűjtjük minden pályán minden nehézségi szinten a darabjait, akkor új exkluzív fegyverskinekkel gazdagodhatunk majd. 

Végezetül pedig ingyenesen elérhetővé tették a játék hivatalos digitális Art bookját, melyhez a menüben férünk hozzá. A Metal: Hellsinger már elérhető PC-re, valamint PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. 

2.
2.
Doomsayer
A mostani Humble Bungle csomagot megvettem, de a Metal: Hellsinger már megvolt és így maradt egy Steam-es példányom.

Szóval ha valaki szeretné, mert játszani akar vele, az írjon egy privátot és elküldön neki a Steam kulcsot ingyen. Aki először ír privátot, az kapja.
1.
1.
crytek
Megint csak játékos szám...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...