Képeken a Tekken 8 karakterei

Link másolása
Az idei The Game Awardson újra megvillantotta magát a Tekken 8, számos új karaktert mutattak be a műsor alatt. Most róluk láthatunk néhány hivatalos művészi munkát.

Az idei The Game Awardson újabb látnivalót kapott a Tekken 8. A videóban a játék történetéről tudhattunk meg többet, miközben néhány új gameplay jelenettel is kedveskedtek a fejlesztők a játékosoknak. Azóta tovább dübörög a játék marketinggépezete, ugyanis most hivatalos művészi képeken láthatjuk a Tekken 8 eddig bejelentett karaktereit. Ők sorban Jin Kazama, Jun Kazama, Kazuya Mishima, Jack-8, Lars Alexandersson, Marshall Law, Paul Phoenix, és King.

 


Ugyan pontos megjelenési dátumot továbbra sem kaptunk a játékhoz, ám előreláthatólag valamikor 2023-ban jelenik majd meg PC-re, valamint PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. Egyébként a franchise óriási mérföldkövet ért el a napokban.

3.
3.
JohnSpartan
#2: Nem vagy vele egyedül. A Tekken 7 -ben debütáló Rage szerintem a legirritálóbb mind közűl. Sokan csak azzal az egy gomos fossal tudnak győzni. A lassítással nincs gondom, sokszor tök jól jön ki az utolsó ütés ha mind2-en one hitek vagytok. Viszont a kedvenc karakteremel mit csináltak komolyan? Mi ez az elbaszott skin de komolyan? Hol van az epikus torony sèró? Jó, nyilván lehet benne majd skint csinálni meg lesznek benne alternativák de akkor is!

Amugy inkább a TTT3-at csinálták volna meg ahol közösen haverokkal lehetett volna onlineozni ès feltörőlni néhány sárgával a padlot!
2.
2.
Nothing
Őszintén? Nem tetszik. Aránytalanok (deltás test, miniatűr fejek...) és túldíszítettek a figurák. Mint valami fantasy RPG. Egyelőre mozgásban sem jön be a grafika - a rengeteg fényeffekttől és lassításoktól alíg látni valamit a harcból, a szinte védhetetlen rage támadások is csak arra jók, hogy tönkrevágják az egyensúlyt.
Valószínűleg megöregedtem, de nekem is inkább a régebbi (a TTT2 és elődei) Tekkenekhez húz a szívem.
1.
1.
Shao Kahn
Ha lenne benne annyi karakter, mint a tekken 6-ban, és ha lenne benne Scenario campaign, mint a tekken 6-ban, akkor megvenném. Más szóval, bárcsak pótolni tudná nekem a tekken 6-ot, ami mindig is elérhetetlen volt nekem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...