Tekken 8 PC, PS5, XSX

Júliusban tesztelik a Tekken 8-at

A Bandai Namco két zárt hálózati tesztet jelentett be a nyárra: a Tekken 8 tizenhat karaktere közül választhatnak majd a kiválasztott játékosok.

Tekken 8 - traileren Bryan Fury

Egy újabb visszatérő karakterről kaptunk egy rövid betekintő videót a közelgő nyolcadik részhez, ezúttal a kaotikus és erőszakos zombi kiborgról, Bryan Fruy-ról.

Újabb karakter érkezik a Tekken 8 csapatába!

Az új gameplay előzetes bemutatja a rajongóknak a legújabb harcost, aki a Tekken 8-hoz csatlakozik. Nézzük, mit tud Hwoarang!

Tekken 8 - ne becsüld alá Lilit!

Un, deux, trois! Emilie De Rochefort, azaz Lili is visszatér a Tekken 8-ban. A monacói úrhölgy ezúttal is előszeretettel mossa fel a padlót a bajnokság legkeményebb bunyósaival.

Crossplay-támogatással érkezik a Tekken 8

A világ egyik leghíresebb verekedős videójáték-sorozatában most először lesz lehetőség a platformok közti online játékra.

Tekken 8 - két újabb karakter került terítékre

A Bandai Namco ezúttal nem aprózta el, rögtön két karaktert is bemutat: gameplay traileren Asuka Kazama és Leroy Smith.

Egy csinos hölgy a Tekken 8 legújabb karaktere

A Bandai Namco sorozatosan mutatja be a Tekken 8 karaktereit: ezúttal gameplay traileren a korábbról már ismerős Ling Xiaoyu!

Tekken 8 - traileren Jun Kazama

A Bandai Namco sorra leplezi le a készülő játék karaktereinek dizájnját és mozgását bemutató rövid trailereket, ezúttal Jun Kazama kerül reflektorfénybe.

Már itt is van a Tekken 8 legújabb karaktere!

A Tekken 8 sorra mutatja be a karaktereit akció közben: a soron következő harcos pedig nem más, mint Jack-8!

Tekken 8 – traileren Lars Alexandersson

Új karakterről rántja le leplet a Bandai Namco, ezúttal a hatodik rész óta fontos szerepet betöltő Lars Alexanderssont láthatjuk majd harc közben. Természetesen továbbra sem tudni pontos megjelenési dátumról.