Már elérhető a GTA Online következő frissítése, a Los Santos Drug Wars

Link másolása
Mától aktív a Grand Theft Auto Online Los Santos Drug War bővítése, ami nem csak új sztorit hoz a játékba, hanem még sok más meglepetést is tartogat.

A mai naptól elérhető frissítés, a Los Santos Drug Wars hat fő küldetéssel bővíti a GTA Online-t, amik egy teljesen új történetszálat nyitnak meg a játékosok számára. 

A játékosok egy páncélozott lakókocsiban találkoznak Dax-szal és a Fooliganz nevű csapatával, akik uralni akarják a Blaine megyei drogkereskedelmet. A játékosok feladata pedig pontosan az lesz, hogy ezt együtt elérjék. Azoknak a játékosoknak, akik az új küldetésekben részt vesznek december 22-ig, dupla játékbeli pénzjutalmat és RP-t is biztosít a GTA Online. 

A Los Santos Drug War frissítés emellett öt új kocsit is hoz a GTA Online-ba - az Överflöd Entity MT-t, az Annis 300R-t, a Declasse Tulip M-100-at, a Zirconium Journey II-t és a BF Surfer Customot -, de az elkövetkező hetekben és hónapokban még tucatnyi új járművel bővül a játék.

Ez persze nem minden, a játékosok számára magasabb fizetést, új ruházati cikkeket és megvásárolható tárgyakat is biztosít az új frissítés. 

A Los Santos Drug War már elérhető Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 konzolokon és PC-n.

1.
1.
markoci555
édes ****om, még mindig öntik a "tartalmat" bele, nemhogy kaptunk volna valami normális single dlc-t, mint a 4-nél, még pénzt is adtam volna érte, de hát a sok hülyegyerekből jobban meg lehet élni, akik a játékbeli pénzt veszik...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...