Grand Theft Auto VI PC, PS5, XSX

Készül a hatodik rész.

Letartóztatták a GTA VI szivárogtatóját

A londoni rendőrség csütörtök este tartóztatta le a Grand Theft Auto VI kiszivárogtatásával gyanúsított személyt. A hatalmas adatlopás mögött egy 17 éves fiatal állhatott.

A rajongók elkezdték megrajzolni az új GTA térképét a kiszivárgott anyagok alapján

A hétvégén méreteset szivárgott a következő Grand Theft Auto-játék, a kikerült látnivalók alapján pedig a rajongók már el is kezdték megrajzolni az új rész térképét.

A Rockstar után a 2K Gamest is feltörték

Keményen rájárt a rúd a Take-Two stúdióira az elmúlt napokban. A GTA VI hatalmas szivárgása után most a 2K Games ügyfélszolgálati csatornáit is feltörték.

Megszólalt a Rockstar a GTA VI-szivárgás kapcsán

A Rockstar nyílt levelet tett közzé a következő Grand Theft Auto kiszivárgott anyagai kapcsán, egyúttal pedig hivatalosan is elismerte, hogy a látnivalók valódiak.

Szivárognak a felvételek a Grand Theft Auto VI-ról

Noha a felvételek minősége nem a legjobb, és a játékmenet is szemlátomást messze áll a végleges verziótól, első ránézésre tényleg valódinak tűnnek a legutóbb kiszivárogtatott anyagok.

Női főszereplővel érkezhet a Grand Theft Auto VI

A pletykák szerint két főhőssel, egy férfi és egy női főszereplővel érkezik a régóta várt GTA VI. A legújabb híresztelések ismét megerősítik, hogy az új epizód Vice City városába kalauzol vissza bennünket.

A Rockstar felhagy a Red Dead Online támogatásával

A Rockstar Games eddig sem vitte túlzásba a Red Dead Online bővítését, a stúdió azonban most hivatalosan is bejelentette: nem kap már nagyobb tartalmi frissítéseket a Red Dead Redemption 2 többjátékos módja.

Közel 70 játék készül a Take-Two égisze alatt

Legyen szó akár a Rockstar és a 2K legnagyobb dobásairól, vagy a Private Division partnereinek kisebb alkotásairól, megállás nélkül dübörög a Take-Two gépezete. 2025-ig közel 70 játékot dob piacra a jókora kiadó.

Take-Two: felülteljesített a remasterelt GTA-trilógia

Beszámolt a Take-Two a 2021 decemberében záródó pénzügyi negyedévének teljesítményéről. A legjobban szereplő címei között ott van a Grand Theft Auto V, a Red Dead Redemption és az NBA 2K22 - de jól húzott a GTA-trilógia is.

Hivatalos: készül a Grand Theft Auto VI

A Rockstar hivatalosan is megerősítette, hogy aktív fejlesztés alatt áll a Grand Theft Auto-sorozat következő felvonása. A bejelentés szerint amint készen állnak rá, meg is osztják majd az első infókat a Rockstar Newswire-en.