Böngészőből is játszhatóak a Hello Games korábbi játékai

  • Írta: fojesz
  • 2022. december 18.
  • Akció
Link másolása
Miközben a brit csapat gőzerővel foltozgatja a No Man's Sky-t, arra is jutott idejük, hogy kipofozzanak két Joe Danger-játékot - ezeket ráadásul böngészőből is elérhetjük most már.

A Hello Games böngészőben is elérhetővé tette azt a két Joe Danger-játékot, amely mobilokon is tiszteletét tette anno. Habár a brit csapat újabban a No Man's Sky-jal volt elfoglalva, érdemes lehet ránézni, hogyan kezdték a srácok a pályafutásukat: a Joe Danger Touch és a Joe Danger Infinity teljesen ingyen elérhető, szóval ennél jobb alkalmat nem is találnánk arra, hogy motoros kaszkadőrnek álljunk!

A két cím egyébként 2013-ban, illetve 2014-ben mutatkozott be iOS-en, három évvel később azonban levették őket az App Store-ból, amikor az Apple leállította a 32-bites alkalmazások támogatását. A Hello Games szívügyének tekintette, hogy valamilyen formában visszahozza a játékokat, ezért hobbiprojektként újra összerakta őket - immár a Unity legutóbbi újdonságaival megtámogatva. Ezek a remasterelt kiadások idén jelentek meg, és továbbra is megvásárolhatóak, ha valakinek nem fekszik a böngészős kiadás.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...