Joe Danger

A Hello Games PlayStation 3-exkluzív versenyjátéka állítólag igen jól sikerült, a konzol tulajdonosai mindenképpen számoljanak vele!
1671361200

Böngészőből is játszhatóak a Hello Games korábbi játékai

Miközben a brit csapat gőzerővel foltozgatja a No Man's Sky-t, arra is jutott idejük, hogy kipofozzanak két Joe Danger-játékot - ezeket ráadásul böngészőből is elérhetjük most már.
1423585840

Androidra is megjelenik a Joe Danger

A Hello Games bejelentette, hogy hamarosan androidos eszközökön is tiszteletét teszi a Joe Danger. Nem ért minket váratlanul a hír, hiszen iOS-en egy ideje már elérhető a Joe Danger Touch című port.
1409594400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez igen, érezhetően javul a játékfelhozatal, lesz miből válogatni a héten! Ha az életszimulátorosdi annyira nem is jön be, egy kiadós zombiirtás mindenképpen bele kell, hogy férjen az idődbe.
1409156114

Íme, a szeptemberi PS Plus kínálat

A szokásoknak megfelelően egy héttel a váltás előtt a Sony bejelentette, milyen játékok kapnak helyet jövő hónapban a PS Plusban. Ezúttal kevesebb AAA-kategóriás címet kapunk, de panaszra így sincs okunk.
1388318160

Frissítve: Elázott a Hello Games irodája

Katasztrófába torkolt a Joe Danger és a No Man's Sky fejlesztőinek karácsonya: a csapat székhelyét elárasztotta a víz, az irodában minden számítógép és személyes holmi elázott.
1371376800

Két hét múlva a PC-sek is Joe Dangerezhetnek

Dátumot kapott a két Joe Danger-játék PC-s átirata, ha jól számolom, nyolcat kell aludni, és rájuk cuppanhatunk a Steamen keresztül. Az árral még adós a Hello Games, de végül is hova siessenek a srácok?
1369461618

PC-re is megjelenik mindkét Joe Danger

A Hello Games bejelentette, hogy a korábbi Xbox Live-os sikercímeik, a Joe Danger és a Joe Danger 2: The Movie számítógépeken is tiszteletét teszi. Némileg szebb pályákra, egértámogatásra és új tartalmakra számíthatunk.
1325248351

Joe Danger: Special Edition teszt

Hadd meséljek egy kicsit Joe Dangerről. Egy napon ő volt a világ legnagyobb kaszkadőre, autókat, házakat ugratott át motorjával, a neve ott volt mindenütt. Aztán történt egy baleset, s nem tudott többé rajthoz állni. De most itt van. Visszatért közénk. És merészebb, mint valaha!
1290081625

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!
1275929280

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten végre PC-re is megjelenik az új Prince of Persia, játszhatunk a Green Day-jel az új Rock Bandben, és végre folytathatjuk a Metal Gear Solidot is.