A High On Life a Game Pass legnépszerűbb címe

  • Írta: pandaril
  • 2022. december 20.
  • Toplista
Link másolása
Az új cím maga mögé utasított olyan klasszikusokat is, mint a Minecraft, a Halo-sorozat vagy a Forza Horizon 5.

Bár a játék december 13-i megjelenése nem sikerült valami fényesen, a szükséges javítások után a játék népszerűsége kilőtt, amihez részben hozzájárult az is, hogy a játékosok és a kritikusok is vegyes fogadtatásban részesítették az új játékot, az ellentmondásos értékelések pedig még több játékos érdeklődését kelthették fel.

A Xbox Game Pass hivatalos oldala szerint a High on Life a legnépszerűbb játék úgy PC-n, mint Xbox-on. A Kotaku cikke szerint a sikerhez hozzájárult az is, hogy végre új cím került a játékosok keze közé egy olyan időszakban, amikor ha egy játék nem remake, akkor reboot vagy remaster.

Ez az eredmény azonban a Game Pass és a Microsoft mint kiadó állapotáról is árulkodik, ugyanis nem igazán volt az idén erős belső fejlesztésű játékmegjelenésük. A közelmúltban a legjelentősebb címük az Obsidian által fejlesztett Pentiment volt.

A 2021-ben a Microsoftnak olyan játékai jelentek meg, mint a Halo Infinite, a Forza Horizon 5, az Age of Empires IV, ami egy lényegesen erősebb mezőny volt a Game Pass életében.

2.
2.
crytek
Kár hogy nagyon rövid lett. Ilyen hirtelen a semmiből érkező és jó címeket jöhetnének még
1.
1.
Őrnagy
Phil már bocsánatot kért a kevés új belső fejlesztés miatt, úgyhogy minden oké. És megígérte, hogy kicsit belehúznak. Márpedig amit ő egyszer megígér... ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...