A The Darkness sorsa Németországban

  • Írta: skiz0
  • 2007. június 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Könyörtelen sors vár a Németországban is megjelenő The Darknessre és annak játékosaira, ugyanis a gamma egyes részeit bizony kegyetlenül cenzúrázták.
Könyörtelen sors vár a Németországban is megjelenő The Darknessre és annak játékosaira, ugyanis a gamma egyes részeit bizony kegyetlenül cenzúrázták.

Németországban nagyon komolyan veszik a cenzúrát, és a különböző szervezetek egyre jobban igyekeznek a videojátékokban ábrázolt brutalitás és erőszak eltüntetésére. Mint ahogy azt tudjuk, már nem először jártak pórul a német játékosok, régebben is voltak hasonlóan cenzúrázott gamek. Ilyen volt például a Carmageddon, ahol emberek helyett robotokat kellett elütni, esetleg a "szabadabb" verzióban zöld vérű zombikat, de hús-vér embereket és állatokat semmiféleképpen sem. Mostantól viszont a The Darkness is feliratkozott a megcsonkított játékok listájára.

A The Darkness német verziójából kivágták a sok helyen felbukkanó náci szimbólumokat, ráadásul a darklingok mind a 4 gyilkolási módszerét, és most kapaszkodjatok meg! Ugyebár biztosan láttátok már gameplay videókban is - esetleg a szerencsésebbek tapasztalhatták is akár - hogy a főhősön elhelyezkedő csápok előszeretettel tépik ki a megölt emberek szívét és belét, mely eléggé bizarr látványt nyújt. Nos, a német verzióban ez semmiképp sem történhet meg, így a csápok nem tépnek ki semmi belsőséget, hanem egyenesen kiszívják a hullák zöldes-sárgás lelkét. Ezek után azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük: Ez bizony szívás!
14.
14.
Brutal Death
14.
14.
Brutal Death
hé én 1 csávótól veszem 2500 Ft egy 360 as játék ja és semmi hiba nincs a játékba
13.
13.
felegyi
Ennyi erővel nem is kellene forgalmazni Németországban!
12.
12.
fojesz
Ez még a jobbik eset, hogy cenzúrázzák. Utóbbi időben például egyszerűen csak betiltottak egy csomó játékot. :S
11.
11.
Sörivó
Engem nem izgatnak a németek , az viszont jobban ,hogy sehol a játék pedig elvileg már 1 hete megjelent !
10.
10.
felegyi
Jólvan már skiz0,mit kapod úgy fel a vizet?
9.
9.
skiz0
Figyelj, ez a itt GK, és nagyon örülnék, hogy ha nem a warezről és torrentről kéne itt beszélgetni, kérlek szépen tartsd be te is a szabályokat...ennyi.
8.
8.
felegyi
Skiz0,azt ne mond hogy te neked csak eredeti gammáid vannak!Nekem is van pár darab!(Amiket a GamStar mellékletéhez kapok)Ha itt 3x 4x több lenne a kereset,akkor én is megveszem!Most mond,mivel jársz jobban?Leszeded ingyen a netről,vagy kiadsz érte 16.000 ft-ot?
7.
7.
VID993HUN
Gondolom a németek nagy része eredetiben veszi meg ezeket a játékokat...ott a játékok ára megfelelően van igazítva a keresethez.... 3-4x többet keresnek ott mint itt de ugyan annyiba kerül egy játék mint itt....nincsenek rászorulva a warez-ra....szerintem
6.
6.
skiz0
Csak tudod nem mindenki akkora warez-arc, mint te...
5.
5.
felegyi
Azthiszik hogy ez szívás!Hát a Németeknek nem!Leszedik a netről!
4.
4.
VID993HUN
Ez szánalmas.....akkor mi marad a játékból????? Mert ha ezeket kiveszik semmi nem marad a játékból!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Am nagyon jó kis játék lett, nekem nagyon tetszik.
3.
3.
air 2
Nem szép dolog ez a cenzúrázgatás,mintha egy akciófilmből kiváknák az akciójeleneteket.Oda az egész!!!A németek ennyire nembírnák a brutalitást???....
2.
2.
user1
Mivel a célközösség már régen tsztában van vele hogy miről is szól majd a program, nem fogja jónéven venni hogy elvesznek belőle szinte mindent....ezért inkább nem vásárolja meg saját hazájában, ígyis megtalálja majd a módját hogy játszhasson az eredetivel. Mindebből persze az következik hogy a "the darkness" valószínűleg bukás lesz németországban.
1.
1.
tjames
Jó hogy ölés helyett nem kis virágcsokrokat osztogatnak....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...