Minden idők egyik legjobb filmje lesz a Postal?

  • Írta: fojesz
  • 2007. június 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Ti mit válaszolnátok a fenti kérdésre? Nem. Ez egyértelmű. Uwe Boll szerint mindenesetre ez nem kérdés. A Postal adaptáció minden idők egyik legjobb filmje lesz.
Ti mit válaszolnátok a fenti kérdésre? Nem. Ez egyértelmű. Uwe Boll szerint mindenesetre ez nem kérdés. A Postal adaptáció minden idők egyik legjobb filmje lesz.



A fenti kijelentése mellé egy interjúban elárulta, hogy a Cannes-i filmfesztiválon már bemutatták filmjét, s állítólag soha nem látott taps és ováció fogadta az alkotást. Mi ezt megkérdőjelezzük egyelőre, mindenesetre kicsit kiváncsiak vagyunk azért a filmre. Herr Boll egyébként nem tud lenyugodni: jelenleg még a BloodRayne második részén dolgozik. Hamarosan kezdődnek a Far Cry munkálatai, azzal egyidőben pedig az Alone in the Dark 2 is forogni fog. 2008-ban legkésőbb pedig... kapaszkodjatok meg... indul a BloodRayne 3: Warhammer forgatása, mely a második világháború idején fog majd játszódni. Izgi, ugye?
22.
22.
spidey
MIelőtt elásnátok Mr. Bollt, talán nézzétek meg az előzetest:

http://www.postal-the-movie.com/preview.htm
21.
21.
lewton6
Én is csak jókat olvasok róla! Na majd megtekintjük...
20.
20.
Sido
NEm bírják már megölni ezt az idiótát?Elbaszta a Bloodrayne filmet is,és most még össze bassza a Far Cry hírnevét is... ;( Bérgyilkost fogok fogadni!:D Ezt a baromarcút el kell tenni láb alól!

19.
19.
felegyi
Van fil az Alone-ből?Nem tudtam!De ha ez a faszi rendezte,akkor felejtős!A House of Dead film annyira nemvolt rossz!Vagyis az értéke egy kalap szar!De jókat nevettem rajta!Elég gyenge volt,meg nevetséges!
18.
18.
user1
Amúgy látta valaki az Alone in the Dark -ot? Abból is készült ám film boll tolmácsolásában, de még nem volt alkalmam belenézni.
17.
17.
user1
Ez aztán az érdekes hír! Már az ötlet hogy filmet készítenek ebből a játékból is megmosolyogtató, hát még ha meghallja az ember hogy Uwe Boll rendezi. Ez az ember egyszerűen nem tud filmet készíteni. Elképzelése sincs róla mitől lesz egy film érték, vagy legalább szórakoztató..:) A blood R. pl annyira unalmas volt, hogy végig sem bírtam nézni. A díszletek/jelmezek színvonala pedig még az ultra alacsony költségvetésű sorozatok színvonalát sem érték el. A forgatókönyv a nem túl bonyorult történetet sem tudta elmesélni úgy, hogy érdekelje is a nézőt mi lesz szegény vampire kisasszonnyal. Amíg ezt a filmet nem láttam, azt hittem a resident evil 2 -nél rosszabb horror(nak látszó) filmet nem lehet forgatni. Boll megmutatta hogy tévedtem. Azóta túl vagyok a "House of the Dead" -en. Azt hiszem erről a filmről elég annyit tudni, hogy semmit sem érdemes tudni róla...:) Az imdb -s 2.0 -s értékelés azt hiszem mindent elárul. Hogy aztán milyen lesz a postal? A képek alapján olyan mint a korábbi filmek. Képzelem hogy örülhetnek a far cry rajongók hogy kedvenc játékukból ez a balfácán készíthet filmet.
16.
16.
Obi1
Dede, ő játszotta Jack haverját az egyik flashbackben.
15.
15.
maxy182
Ez a főszereplő faszi nagyon hasonlít a polimertechnika tanáromra...
14.
14.
felegyi
A Lostban sztem nem ez a faszi szerepelt!Vagy igen?
13.
13.
Glek
MIért? Nem csinál jó filmeket? XD XD Asse tom melyik filmeket csinálta... :P
12.
12.
Obi1
Ez a pali szerepelt a Lost-ban is.

Uwe Boll+Jó film??Ez valami vicc?
11.
11.
General Thomas
Neem, romantikával füllesztett Postal lesz majd :DDD
10.
10.
Glek
Hát így hülyeség megmondani hogy milyen lesz, mivel még csak elképzelésünk sincs hogy mi a rák lesz... :D Reméljük a legjobbakat. Viszont szentem nagyon hasonlít a gyerek a gammás fószerrel, csak a filmben nem mindíg néz ki ugyan úgy, de pl nézzétek meg a hír kisképét... ott teljesen úgy néz ki. (hacsak nem a játékból van, bár nekem túl élethűnek tűnik... XD)
9.
9.
skiz0
Ne legyél te olyan biztos ebben, nem tuti, hogy gyilkolásról fog az szólni...Uwe Boll a rendező, hahó ;D
8.
8.
Csacso
hát a Postal a gyilkolásról szól tehát a Film mimásról szólna.
7.
7.
Bally King
"A Postal adaptáció minden idők egyik legjobb filmje lesz." Ilyet egyszerűen nem lehet állítani. Most azért ilyen büszke, mert életében először megtapsolták? Hát grat neki. Amúgy meg egy nagyképű fasz.

Tényleg, elkelt már a Far Cry filmszerep az E-Bay-n? xD
6.
6.
Remélem akkor már a játékbeli magyar hanggal szinkronizálnak..
5.
5.
skiz0
Lehet, hogy még elviselhető kategóriába fog tartozni a film azért.. :D

Postal Dude viszont még csak nem is hasonlít arra, aki a játékban van...elég gagyi választás volt már csak ez is :/
4.
4.
nagi
Lője már valaki le ezt a barmot, igazán megérdemelné!
3.
3.
General Thomas
Mindenidők legfurább filmje lesz a Postal? A válasz egyértelmű: igen. :D
2.
2.
battlefield2
amugy lehet hogy nem az lesz és tényleg egy jo film lesz de ezt nehéz elhinni
1.
1.
battlefield2
postal mint film??

játékban jo volt mert játék de filmben is olyan brutális és csak arra megy majd ki hogy minél véreseb agreszzivab legyen a film

akkor már most pocsékk undorito
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...