Postal 3

A Running With Scissors botrányjátékának harmadik része, mely ezúttal már nem az Unreal motort, hanem a Source Engine-t használja, és PC-re valamint X360-ra készül.

Uwe Boll a Postal 2-filmre gyűjt

Uwe Bollról mostanában lényegesen kevesebbet hallani, mint korábban, pedig nem lustálkodik: nemsokára befejezi a Dungeon Siege-film harmadik részét, és most még a Postal 2-mozira is elkezdett gyűjteni.

Miért voltak borzalmasak Uwe Boll filmjei?

Ugye emlékszünk még a világ egyik legrosszabb rendezőjére, a játékokból horribilis filmeket készítő német Uwe Bollra? Ha igen, valószínűleg gondolkoztál már azon, hogy mégis mitől ilyen rosszak a filmjei. Nos, a választ most részben megkapjuk a Bloodrayne forgatókönyv-írójától.

Decemberben érkezik a Postal 3: Catharsis

Vince Desi, a Running with Scissors vezérigazgatója végre leleplezte a Postal új részének PC-s megjelenési dátumát, mely az év utolsó hónapjában esedékes. Az ultrabrutális Postal Dude új, megbotránkoztató kalandja sorozatos csúszások után látja meg a napvilágot - immáron végérvényesen is.

E3 2011: Megmutatta magát a Postal III is

Lassan már kezdjük azt hinni, hogy a Postal III csak a játékkiállításokon létezik - a köztes időszakban szinte semmit nem tudunk a játékról. Tény, hogy már vagy fél évtizede készül, de ez nem jelenti az, hogy a javára válna. Ezúttal a kiöregedett pornószínésszel, Ron Jeremyvel és Oszama Bin Ladennel népszerűsitik.

Hamarosan elkészül a Postal 3

Úgy látszik, a játékvilágnak nincs akkora szerencséje, hogy megszabaduljon ettől a borzalomtól, amit Postalnak hívnak. Habár a harmadik részről más lassan másfél éve nem hallottunk semmit, a készítők most elmondták, hogy már a végső fejlesztési stádiumban tartanak.

Postal III - vérontás a köbön

Régóta nem hallottunk a Running With Scissors botrányjátékáról, ám legutóbb Kölnben végre bemutatták a játék jelenlegi formáját. Pár mókás és egyben explicit képsorokkal lehetünk gazdagabbak. Ha nem látod a tömegmészárlás közbeni iróniát, a Postal III nem a te játékod lesz.

Hétfő esti galériafrissítés

Ma esti galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint az Assassins Creed 2, a The Witcher 2, a Gran Turismo 5 vagy a James Cameron's Avatar.

Uwe Boll is feltűnik a Postal harmadik részében

A Running With Scissors munkatársai a minap erősítették meg, hogy a Postal harmadik részében maga Uwe Boll is feltűnik egy korábbi szerződésnek köszönhetően.

E3 2009: Videók a nulladik napról

A nulladik nap megannyi érdekességet tartogatott számunkra, láthatunk videókat arról, hogy mire számíthatunk ezután, valamint a Microsoft konferenciájáról is.

GDC 2009: Ilyen lesz a Postal harmadik része

A GDC-n egy vadi új videó jelent meg a Postal harmadik részéről, amely a pre-beta állapotban lévő játékból származik, de már így is remeknek tűnik.