Egy kőkemény soulslike az Epic mai ajándéka

  • Írta: szlav
  • 2022. december 28.
  • Akció
Link másolása
A karácsony ugyan véget ért, az Epic nagy ajándék-zuhataga azonban még kitart néhány napig. Ha siettek, most a Mortal Shell lehet a tiétek teljesen ingyenesen.

Az Epic Games idén is az év utolsó néhány napjára hagyta a legnagyobb dobásait: csakúgy, mint az elmúlt napok címeiről, úgy a mai ingyenes játékról sem érdemes lemaradni! Ezúttal a Souls-szériához hasonló játékok szerelmesei örülhetnek, most a Mortal Shell várja, hogy két-három kattintásért cserébe örökké a miénk lehessen. A Cold Symmetry csapata nem finomkodott, egy kíméletlenül kemény programoról van szó, amely sem külsőleg, sem a mechanikái terén nem leplezi, hogy honnan merített ihletet, mindez azonban csakis a játék előnyére válik.

Ezúttal is 24 órátok van arra, hogy a gyűjteményetekhez adjátok az Epic ingyenes játékát. Ezt az Epic Games Store weboldalán vagy az asztali kliensben tehetitek meg. Ne feledjétek, hogy december 31-ig tartogat még néhány meglepetést az áruház, vagyis délutánonként érdemes lesz visszanézni rá!

6.
6.
zoe9
Az első rész Definitive Edition-je lett.
5.
5.
DragonBleacPiece
Első pár óra a mocsaras helyen nagyon tetszett, utána sajnos semmi újat nem mutatott meglepetésemre :/ Pedig tényleg hangulatosan kezdett.
4.
4.
zoe9
Elvileg a harmadik részt kapjuk a sorozatból (Death of the Outsider), mert általában még a színek is stimmelni szoktak, de majd kiderül.
3.
3.
Jarl Balgruuf
Lehetett volna jó játék is, de sajnos gyenge közepes lett.
2.
2.
hedzsooo
Vagany ez is! Szivesen kiprobaltam volna mar de tul sok masik jatek erdekelt/vasaroltam, igy ez eddig kimaradt mindig. Eddig. :)
1.
1.
zoe9
Dishonored lesz a következő játék. Azt a szimbólumot bármikor felismerem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...