Májusi megjelenést célozhat a Redfall

  • Írta: szlav
  • 2022. december 31.
  • Pletyka
Link másolása
Habár a Microsoft és az Arkane sosem közöltek pontos megjelenési dátumot, néhány játékipari bennfentes szerint május elején jelenhet meg a kooperatív akcióra kihegyezett vámpírlövölde.

A szóbeszéd szerint 2023 első negyedévét célozta eredetileg a Redfall, úgy néz ki azonban, hogy a Microsoft és az Arkane a színfalak mögött csúsztatott egy keveset (egész pontosan hat hetet) a végleges megjelenés dátumán. Habár egyelőre még csak pletyka szinten fut a dolog, már a Windows Central megbízható játékipari tudója, Jez Corden is megerősítette, hogy május első hetében veszi majd kezdetét a vámpírvadászat. Legalábbis ezt állítják a teljes változatról, a hírek szerint ugyanis a hivatalos megjelenést megelőzi majd valamiféle korai hozzáférésű fázis vagy bétateszt is.

A fentieket természetesen érdemes enyhe fenntartásokkal kezelni, hiszen csupán nemhivatalos információkról beszélünk, de ha már ennyire belelendültünk, fűzzünk fel a sztorira egy másik pletykát is! Mivel a Microsoft látványosan kihagyta a The Game Awards idei showját, sokan rebesgetik, hogy az év elején beköszönnek majd egy saját műsorral, melyben újra felsorakoztatják a 2023-as játékpalettát. Ha ez valóban így történik majd, akkor mérget vehetünk arra is, hogy a Redfall is megmutatja magát a közvetítésen.

3.
3.
BrockSamson
A bemutato video nekem tetszett, de sajna ez a jatekrol nem sokat mond el.
2.
2.
Jarl Balgruuf
1.
1.
crytek
Ha megjelenik boxra majd a Darktide után ezt is lehet munkatárssal csapatni majd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...