Redfall PC, XSX

Next-gen vámpíros-Left 4 Deadet készít az Arkane Studios.

Jövőre drágulnak az Xbox Series X/S-hez készült first-party játékok

A Microsoft 2023-ban 10 dollárral emeli az Xbox Series X/S konzolokhoz készült játékok árát, kezdve a Redfall, Forza Motorsport és a Starfield alkotásokkal.

Horrorisztikus trailerrel jelentkezett a Redfall

Habár a Redfall nem igazán veszi komolyan magát, a halloween apropóján azért betáraztak a fejlesztők egy kifejezetten horrorisztikus kedvcsinálót.

Hosszabb játékmenet-bemutatón a Redfall

Az Arkane legújabb játéka a korábbiakhoz hasonlóan egy immerzív FPS-RPG lesz, amelyben ezúttal vámpírokra fogunk vadászni.

Köszöntünk Redfall városában!

Redfall csendes kisvárosa egészen idilli hely volt... amíg a vámpírok meg nem szállták a környéket. Újabb kedvcsinálóval hangol minket a legújabb lövöldéjére az Arkane csapata.

SGF 2022: Ez történt az Xbox és a Bethesda második adásán - frissítve!

Jöjjön a második menet! Habár a nagy bejelentéseken már túl vagyunk, egy újabb másfélórás show-val jelentkezik ma az Xbox és a Bethesda. Nézzétek velünk élőben a műsort!

SGF 2022: Kiadós gameplay bemutatót kapott a Redfall

Az Arkane vámpíros lövöldéjével nyitott az Xbox és a Bethesda műsora. Redfall városát ellepték az éjjeli lények, így itt az ideje, hogy felvegyük velük a harcot. Lássuk a legújabb kedvcsinálót!

Phil Spencer: minőséget, következetességet várnak tőlünk, jobbnak kell lennünk

A minap a Bethesda felkavarta kissé az indulatokat, amikor bejelentette, hogy mind a Redfall, mind a Starfield megjelenését áttolták jövőre. A helyzetet a Microsoft Gaming feje, Phil Spencer sem hagyta szó nélkül.

Átcsúszik jövőre a Starfield és a Redfall is

A Bethesda két nagyobb projekttel készült még az idei évre, és most mindkettő megjelenését áttolták 2023-ra. Ennek ellenére hamarosan kapunk bemutatót belőlük.

Idén is megmarad digitális rendezvénynek a QuakeCon

Az idei sorban a harmadik év lesz, amikor a Bethesda Sofworks és az id Software digitálisan tartja meg éves rendezvényét, a QuakeCont. A pontos programot egyelőre még nem árulták el, de az időpontját már kitűzték.

Októberben jelenhet meg a Redfall?

Az Arkane Stuidos spanyol rajongói oldalának Twitteren megjelent friss bejegyzése szerint mégsem nyáron, hanem valamikor októberben jelenhet meg a csapat új játéka, a Redfall, amiben öt játszható hőst kapunk majd.