Készül a Destroy All Humans 3

  • Írta: skiz0
  • 2007. június 30.
  • Bejelentés
A tegnap kaptuk a hírt, miszerint a német nemzetiségű Man!ac magazin számos új THQ projectről rántotta le a leplet, közülük az egyik a Destroy All Humans folytatása.
A tegnap kaptuk a hírt, miszerint a német nemzetiségű Man!ac magazin számos új THQ projectről rántotta le a leplet, közülük az egyik a Destroy All Humans folytatása.

A német kollégák viszont a játékkal kapcsolatosan már semmi egyéb információt nem bírtak kihúzni a THQ-s srácokból. Annyit viszont tudunk már, hogy az ufós játék folytatása a már next-gen platformokat is megcélozza, azaz a PS3-at, X360-at és Wii-t. Természetesen és a current-gen konzol tulajokat sem hagyják cserben a fejlesztők, hiszen PS2-re és PSP-re is egyaránt készülőben van a game. Sajnos hivatalos bejelentés még nem érkezett, de ha minden igaz, akkor a még az idei év vége előtt újra Crypto 137 bőrébe bújhatunk.
12.
12.
FallenX
pff...Most nem mind1 h minek hivod?! Hivjatok csak Gennek es nem lesz vita! :)
11.
11.
zentym
nextgen pont új generáció... :Degyébként igen írányitásba nextgen , nemondta senki ,hogy nextgen csak grafika tech demo miatt lehet :)
10.
10.
fojesz
A kezelése next-gen, forradalmi, és kész. Az pedig technika. Erről nem vagyok hajlandó vitát nyitni. Ennyi. :)
9.
9.
pstomi
pint forditva. technikailag nem next gen. de játékélményileg pedig lehet az. mivel egy uj stilust mutat meg.
8.
8.
fojesz
A Nintendo éppen azt mondja, hogy a Wii nem next-gen. :) Inkább csak hívjuk újgenerációsnak. Bár igaz: technikailag simán nevezhető next-gennek.
7.
7.
zentym
A wii nextgen hivatalosan is! Egy hrezőnek meg a hvatalos álláspontott kell hírezni , nem az ,hogy néháyn fanboy nyavajgása szerint hírezni.Egyébként wii nem ps2 szint , többször ki lett tárgyalva itt is. a ps2 nemtud versenyezni a wii-vel ,mert nem egy kategorija ,se hardverbe ,se pedig írányitásba. ( teljesen mást nyújt a kettő)
6.
6.
KD
az első rész megvan a kettő az drága majd meglesz

5.
5.
skiz0
100%-ig biztos voltam, hogy ebbe beleköt valamelyikőtök...ha meg current-genhez írom, akkor meg azért ment volna a sírás..-

Next-gen a Wii, de tényleg PS2 graf szint...de ettől még nevezhetjük next-gennek! ;)
4.
4.
pstomi
wii is a currentgen. csak next gennek reklámozzák, de a játékok grafikája a PS2-esével egyenlő.
2.
2.
Guppi
Amíg nem lesz újjabb generáció.
1.
1.
Pukhi-zik
mikortól lesz a ps3, 360 nem nextgen? jelen gen. vagy mi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...