Újabb besorolást kapott a Silent Hill: The Short Message

Link másolása
A Konami régóta pletykált horrorjátéka ezúttal Tajvanban kapott korhatár-besorolást, azonban a cím létezésén kívül mást is megtudtunk.

Bár a játékot hivatalosan még nem jelentette be a Konami, a rajongók már jó ideje tudnak az érkezéséről. Először még Dél-Koreában kapott besorolási értékelést még szeptemberben, azonban hivatalos bejelentés azóta sem érkezett, pedig októberben a Konami tartott is egy Silent Hill témájú bemutató show-t.

Azonban elmaradt a leleplezés, de legalább most már nem csak egy besorolási értékünk van (Tajvanban 15-ös besorolást kapott a játék), de még egy rövid leírást is:

"Anita azért ment az elhagyatott lakásba, hogy találkozzon Mayával, a barátnőjével, azonban arra ébredt, hogy a lakás foglyává vált. Szembe kell néznie saját félelmeivel és a szörnyekkel, amelyek a sötét folyosókat járják, hogy megtudhassa, mi okozta a kialakult helyzetet, mielőtt az őt ért trauma felemészti élniakarását."

Az infomorzsák alapján a játék belső fejlesztés, és a Konami fogja kiadni is, minden jel szerint Playstation 5-re.

A Silent Hill: Townfall trailerében elrejtett üzenetek is erre a játékra utalhatnak, a Townfall subreditjén posztolta az egyik rajongó, hogy a trailer hangsávját átkonvertálta MP3-ba, és az  alábbi szöveget találta a spectrogramban: "Bármilyen szíve volt ennek a városnak, az már megállt."

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...