Meghalt Ken Block, a legendás ralipilóta

  • Írta: szlav
  • 2023. január 3.
  • Gyászhír
Link másolása
Számtalan videojátékból ismerhettük a legendás trükkjeiről elhíresült autóversenyzőt. Ken Block 55 éves korában hunyt el egy tragikus baleset következtében.

Ken Blockot sokféleképp ismerhették a versenysportok és a videojátékok rajongói. Ő volt a Hoonigan Racing arca, a DC Shoes alapítója, legendás drifterként és ralipilótaként ismerhettük őt, ráadásul a DiRT, Forza és Need For Speed-játékokban is rendszeresen vendégszerepelt. Szörnyen szomorú és váratlan hírként ért bennünket tehát a Hoonigan közleménye, miszerint Ken Block egy tragikus motorosszán-baleset következtében az életét vesztette.
 

"Sajnálattal kell megerősítenünk, hogy Ken Block motorosszán-balesetet szenvedett, melynek következtében ma elhunyt. Ken egy valódi úttörő, látnok és ikon volt, de ami ennél is fontosabb: apa és férj. Szörnyen hiányozni fog mindannyiunk számára. Arra kérünk benneteket, hogy tartsátok tiszteletben Ken családjának a magánéletét ebben a nehéz, gyásszal teli időszakban!" - olvashattuk a Hoonigan Racing közleményében.

Ken Block 55 éves korában veszítette el az életét. Nyugodjék békében!

1.
1.
Lizard0828
Az egész pályafutása alatt táncolt az ördöggel,sajnos most idő előtt le is győzte.
Az ilyen extrém arcok ezzel mindig tisztában vannak,hogy 1 hiba és akár vége is lehet mindennek. Isten nyugosztalja,sok embert szórakoztatott,borzasztó tehetséges volt abban amit csinált. Köszönjük Mr Block
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...