Megnyitotta kapuit a Crysis honlapja

  • Írta: skiz0
  • 2007. július 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Az EA Games ma éjjel fellőtte a várva-várt Crysis hivatalos honlapját az internetre. Az arra látogatókat információkkal, képekkel, hátterekkel, és videókkal várják.
Az EA Games ma éjjel fellőtte a várva-várt Crysis hivatalos honlapját az internetre. Az arra látogatókat információkkal, képekkel, hátterekkel, és videókkal várják.


Az igencsak dizájnosra sikeredett weboldal megtekintését minden vérbeli Crysis-megszállott figyelmébe ajánljuk! A webszájtot érdemes lesz azért néha-néha látogatni, hátha friss képekkel, esetleg videókkal kedveskednek majd az EA-s srácok. Jó szórakozást!

11.
11.
t.roli
Ea nek úgyis az kell h vegyék. Jó viszonyban van az Nvidiával is. És aki megteheti h teljes pompájában bámulja a képernyőt...
10.
10.
nicknamemd
Mit veszítesz? Veszítesz egy Dinamic Soft Shadows-t valamilyen dinamikus ambient occlusion-t vagy hasonlót és még van egy fényekkel kapcsolatos effekt amire most így nem emlékszem. Ez a 0.00001%-a annak amit a DX10 és a SM 4.0 tud. A Geometry shader-öket pl ebben a játékban tudomásom szerint még nem is használják. (pedig azok télleg jó kis kütyük) Hidd el SM 3.0-val szinte tökugyanúgy néz ki mint 4.0-val. És tudomásom szerint ezt a játékot hihetetlenül jól optimalizálták szóval egy Gef 6800-ason is el fog döcögni.
9.
9.
air 2
Szeretem a játékokat "teljes pompájukban"játszani,úgy ahogy a készítők nekünk szánták.Nem szeretem a kompromiszumokat!Lebutított grafikával a Crysis NEM Crysis...
8.
8.
t.roli
sztem azon sem fog normálisan futni. de ha valakinek a grafika kell nem a játék...
7.
7.
air 2
ah.és ezt min fogjuk tolni.Vehetjük "megint"az új nyolc ezres szériát.A 6600GT-meg majd jó lesz fenék ólomnak.
6.
6.
Sogi
aztaku***a mien videok... hirtelen nem tuttam h ez vmi film, v crysis
5.
5.
ldavid
LOL engem még 100 évesen sem enged be... xD
4.
4.
SWBF2
Milyen lesz vajon a minimális és az ajánlott gépigénye?
3.
3.
Obi1
Hát szerintem nincs új videó a honlapon.
2.
2.
Hycker
anyáááááááááááááááááád! olyan ingame videok vannak fent sirva fakadtok! érdemes meglesni az oldalt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...