Hugh Jackman egy interjúban mesélt a visszatéréséről, mint Rozsomák

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. január 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Hugh Jackman azt mondja, a 2017-es Logan után tényleg végzett Rozsomák szerepével, a színész azonban elárulta, hogy volt oka, amiért úgy döntött, hogy visszatér a Deadpool 3-ban.

A  Deadpool 3. részének a premierdátuma még igencsak messze van, abban azonban biztosak lehetünk, hogy Ryan Reynolds és Shawn Levy közös munkája ezúttal is tartogat majd a rajongóknak meglepetéseket. Az egyik ilyenről már le is hullt a lepel, ugyanis Hugh Jackman ebben a filmben tér vissza, mint Rozsomák, annak ellenére, hogy a 2017-es Logan után felhagyott a szereppel. 

A The Guardiannak tett interjújában mesélt a döntéséről.

"Nem kínzott a dolog. Amikor az emberek megkértek a szerep újbóli eljátszására - beleértve Ryant is, ő öt másodpercenként -, úgy voltam vele, hogy végeztem." - nyilatkozta Jackman az interjú során. Ám a színész egyszerűen csak félvállról vette a 2017-es visszavonulását, amikor felkérték, hogy térjen vissza a Deadpool 3. részében. Még azt is hozzátette: "Egyszerűen csak meg akartam csinálni, éreztem a zsigereimben".

Sőt, a beszélgetés végén még humorosan azt is megjegyezte: "A szerep egyik legnagyobb előnye, hogy minden nap péppé verhetem Ryant."

Reynolds és Jackman kitart amellett, hogy ez a film nem fogja összekuszálni a Logan idővonalát, és a karakter még mindig halott lesz. 

A Deadpool 3 2024. november 8-án kerül a mozikba.

6.
6.
hedzsooo
#4: Mar az X-MEN-es filmekben is volt boven az o akciojeleneteinel is CGI-orgia, szoval nem meglepo ha hasznaljak, illetve teljesen logikus lenne ha a kora miatt ezuttal az arcat is tovabb fiatalitjak majd az utomunkalatok soran is, nem csak a makeupos, fodrasz/hajfesto, megvilagito, stb. fog rajta dolgozni a felvetelek elott...;)
5.
5.
hedzsooo
Jo szinesz (Nem csak a Wolverine/Logan szerepeben kell meg megnezni, akkor elegge 1ertelmu lehet barki szamara.), ugyhogy ha fizikailag is birni fogja, siman osszejohet nala ismet remekul ennek a szerepnek az eljatszasa szerintem.

Amugy meg persze hogy van az az osszeg, hogy megkockaztatja, hogy ismet eljatsza azt a szerepet, amit mar ugye vagy tucatszor eljatszott korabban, + tenyleg kezd kioregedni belole... En a reszemrol remelem, hogy osszejon neki, nincsen vele bajom! :)
4.
4.
Shao Kahn
Kiváncsi leszek hogy Hugh Jackmant CGI-vel megfiatalítják-e majd a Deadpool 3-ban, mint a Logan-ban a huszonnégyest?
3.
3.
delphijos
#2: És aki kiszállt: “Jaj, azért csak visszajönnék”
2.
2.
Doomsayer
Színészek manapság:
Akik nem kerültek be a Marvel/DC univerzumába pénzt nyomtatni: "Jajj, mindenképp be akarok kerülni"
Akik bekerültek: "Jajj, ki akarok szállni/örülök, hogy kiszálltam"
1.
1.
Heldengeist
Kíváncsi vagyok, milyen lesz. Már eléggé túlkoros a szerephez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...