Kiszivárgott a Left 4 Dead prototípusa

Link másolása
Napvilágra került a Left 4 Dead egy nagyon korai prototípusa, a koncepciótérkép egyébként játszható a Counter-Strike: Source-ban.

Néhány nappal ezelőtt egy bizonyos Tyler McVicker YouTuber nyilvánosságra hozta a Left 4 Dead fejlesztésének egy korai szakaszából talált prototípust. Ez a Counter-Strike: Source alapjaira épült, melyben a terroristák csak közelharci fegyvert használtak, a játék célja pedig a túlélés, illetve a pálya teljesítése volt. A Zombie City-re keresztelt pálya egyébként teljes egészében játszható a Counter-Strike: Source játékon belül, bárki kipróbálhatja azt.

Az alapötlet sokáig nem győzte meg Gabe Newellt, aki olcsó húzásnak találta a zombik alkalmazását ellenség gyanánt. Végül amiatt bólintott rá a projektre, mert a történet írója megígérte, hogy a játékmenet a karakterek együttműködésére fog építeni, továbbá mindvégig tudatában lesznek annak, hogy egy zombis film eseményeit élik át. Az ötlet bevált, hisz 2011-ben készült hozzá egy folytatás, valamint 2021-ben megjelent a széria szellemi örököse, a Back 4 Blood is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...