Újabb játékmenet videón a Wo Long: Fallen Dynasty

Link másolása
Már nem kell sokat várnunk a Wo Long: Fallen Dynasty megjelenésére, most egy boss harcot követhetünk figyelemmel a legújabb gameplay videójában.

A Wo Long: Fallen Dynasty-ben számtalan komoly kihívást jelentő ellenséggel találhatjuk szembe magunkat, szerencsére számtalan fegyver áll majd a rendelkezésünkre a likvidálásukhoz. Egy ilyen boss lesz Aoye is, aki ellen az IGN jóvoltából végignézhetünk egy rövid gameplay-felvételt. A Team Ninja nem hazudtolta meg önmagát, hasonló játékmenetre számíthatunk itt is, mint amit a Nioh első és második részében már megszokhattunk.

A Wo Long: Fallen Dinasty március 3-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. A játék első naptól elérhető lesz a Game Pass kínálatában.

6.
6.
FreeKatana
Akkor már vegyék ki belőle a soundtracket is. Ott a Just Dance, ha valaki zenét szeretne játékban hallani.
5.
5.
Fata Morgana
Már nagyon várom ezt a játékot, elő is rendeltem.

UI.
Ezen játékok lényege nem a rombolhatóság, hanem a kihívás, hogy az óriás boss-okat legyőzze az ember, és a többi ellenfelet.

Talán van valami olyan játék amiben házakat lehet lebontani, keressétek és szeressétek.:))
4.
4.
FrankBlack
#3: Egyetértek. Nekem is sokat dob az élményen a rombolhatóság, ezért kedvencem nekem is a Stranglehold. Illetve épp most vittem végig megint a Mafia 2-t. Na abban ott marad a törmelék, nagyon állat. Anno az Nvidia Physx technológia nyújtott ilyeneket pl. A Batman Arkham city-ben is piszok jól mutatott ez a feature. De aztán nem nagyon terjedt el sajnos, habár azért ott van jónéhány játékban
3.
3.
crytek
#2: ÁÁ ilyet ne várj sose lesz. Pedig rettentően megdobná a feelinget. Ilyenkor mindig a Stranglehold-ot hozom fel mert ott szépen szarrá lehetett löni a berendezést helyszíneket.. és ha az a törmelék ott maradt az kegyetlen jó lenne. Stratégia játékban is mocsok jól mutatna ahogy leömlik a vár és ott maradnak a romok végig.

De sajnos ez komoly fizika lenne amire fosnak ezerrel
2.
2.
FreeKatana
Bírom ezeket a semmiből előtűnő, majd ugyanúgy eltűnő sziklákat, amikor a spagettiszörny felveri a port. Egyszer csinálhatnák azt, ha már pusztítanak, akkor ott marad a nyoma. Minimális rombolhatóság. Manapság már gyakran ott marad a nyomunk a hóban és homokban, ez se lehet sokkal bonyolultabb.
1.
1.
crytek
Már a video nézése közben is meghaltam vagy 20x... Mivel game passos egyértelmű bele lesz nézve de hogy 40 percnél több nem lesz benne mert mindig minden lever majd az garantálható
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...