Petíció a Manhunt 2 betiltása ellen

  • Írta: fojesz
  • 2007. július 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Míg Amerikában továbbra is kérdéses a Manhunt 2 megjelenése, addig az Egyesült Királyságban petíció indult azért, hogy boltokba kerülhessen a játék.
Míg Amerikában továbbra is kérdéses a Manhunt 2 megjelenése, addig az Egyesült Királyságban petíció indult azért, hogy boltokba kerülhessen a játék.

 

Az eredeti tervek szerint ugyanis júliusban PS2-re, PSP-re és Wii-re jelent volna meg az új Manhunt, ám a BBFC (British Board of Film Classification) "szadizmus" és "folyamatos kegyetlenkedés" okán betiltotta a játékot az Egyesült Királyság területén.


Az újonnan megjelent petíció kiállítói követelik a brit miniszterelnöktől, hogy akadályozza meg a játék betiltását. Kérik, hogy kizárólag 18 éven felülieknek szóló címmé nyilvánítsa a BBFC a Manhunt 2-t: a felnőttek hadd döntsék el maguk, hogy mivel akarnak játszani, azzal pedig tisztában vannak, hogy fiatalkorúaknak nem való a Rockstar új játéka.

A petíciót eleddig körülbelül 1500-an írták alá, ami szép számnak mondható annak ellenére, hogy kizárólag brit polgároknak van joguk nevüket adni a kérelemhez. Érdekesség, hogy tíz éve a Manhunt 2 az első játék, amit betiltottak a Királyságban. Korábban a Carmageddon névre hallgató, jól ismert autós játék jutott erre a sorsra.
17.
17.
Zoleee1993
Szerintem a Manunt csak elmebeteg idióta állatoknak való... IMÁDOM!!! :D
16.
16.
Goku1
Amúgy SZERINTEM!!!!!! Ez a játék kaki mert annyi értelme van hogy aki eléd áll aszt lődd szét vagy fojtsd meg tökmindegy hogy ki az. MÉG EGYSZER !!!SZERINTEM!!!
15.
15.
Goku1
A loco roco ban nincs semmi erőszak Rod igaz akkora nagy f..ság hogy csak na.
14.
14.
Glek
Rod és Guppi: Ti félreértettetek engem (biztos kicsit furán fogalmaztam éjfél környékén :P) Naszóval: nekem semmi bajom az erőszakkal, sőtt megsúgom hogy katona családban nőttem föl (nem vicc :P) szal... nem kell részleteznem :) Én ezt a játékot útálom nagyon (GTA meg ilyeneket komáljuk :)) A véleményem meg had mondjam már el leszólás nélkül, jó? A végére még oda is írtam hogy CSAK SZERINTEM, a petíciós dolgot meg csak viccnek szántam... :P
13.
13.
fojesz
Sőőt Afrikában még most harcolnak 10 évesek. :D
12.
12.
t.roli
Obi1. Értelmetlen? Az emberiség civilizációinak fennállása óta, háborúzik, öl, gyilkol sok lop csal hazudik. Az ilyesfjta erőszak utáni vágy a géneinkben van. 56 ban még 15-14 évesek harcoltak, és amúgy a háborúkban 16 éves fiatalok is voltak. És nekik nem mondták h a háború fiaim 18+ os. Szal anyuci nem engedhet a háborúba...Most nem azért de nekem sem kéne az MH2. De ha valakinek ien szadista vágyai vannak, hadd élje ki, és szórakozzon. Akinek nem kell a játék ne vegye meg. Ez olyan mint amerikában a (finoman fogalmazva) amikor két ember lefekszik egymással. Ott ha nem múlt el a gyerek 18 akkor totál ki vannak akadva (mondjuk az amerikai gyerekek mind olyan sötétek, h ez akár még az egyéniségük fejlődését nagyban befolyásólná...:) pedig nem ritka h valaki 16 évesen csinálja elösször. De nagy dobra veszik azt is pedig meik 13 éves nem hallott még erről??? Sztem nincs köztünk olyan... Ezzel arra akartam kilyukadni, míg amerikában evvel a témával szoktak perelni, az angolok meg azzal h embereket gyilkolászunk. Vagyis talán amerikaiaknak kéne petíciót írni, h változzon meg a játék besorolása, h a sony kiadja a játékot... Bocsi a témaválasztásért csak már..
11.
11.
pstomi
Nyissunk peticiót a Manhunt 2 megmentésért! :D
10.
10.
Circa001
Ez a játék tökéletesen jó arra, hogy az emberek szadista vágyait kielégítse !
9.
9.
Obi1
Értelmetlen ilyen gagyi játékokat kiadni.Persze hogy rá van írva a 18+os korhatár a dobozra, de valljuk be a mai átlag-gamer még fiatalkorú, és ezt tudják a UK-ban is.Most komolyan, az egész játék arról szól hogy henteljük egymást és annyi.Természetesen a CoD vagy a Bf sorozatokban is a gyilkolás a fő cél, de azért itt más a helyzet.

Nemrég elgondolkodtam azon, hogy mi értelme van a mai játékoknak.Mert végülis ezek gyilkolás-szimulátorok, és ezek elé ültetjük le a porontyainkat.Persze ezektől senki se lesz öngyilkosmerénylő, csak akkor is fura.Mondom úgy hogy én is szeretek játszani ezekkel a játékokkal, kivéve a Postal meg Manhunt féle agyatlan kaszabolósokkal.
8.
8.
Guppi
Glek: Ha nem teccik nem muszály megvenni! Én sem vettem meg a postal2-t. Nem vagyok erőszak ellenes. Imádom az fps-eket de amiben csak értelmetlen gyillkolás van és ártatlan embereket kell ölni azt már nem annyira. Szeretem a GTA-t is de abban is inkább az autókkal szórakozok mint az emberekkel kivéve ha éppen olyan kedvemben vagyok! :)
7.
7.
Rod
Glek: ha ennyire az erőszakod játékok ellen vagy, dobd ki az összes játékod, amiben van valami erőszak. Mid marad? Semmi. Ja de, pac man. Ja nem, abban meg lehet enni az ellenfelet. Super Mario? Ráugrik a teknősre, és meghal. Pang? Ha eltalál a labda, meghalsz.

AKÁRMIRE rá lehet húzni, hogy erőszakos. Fifában is, be lehet csúszni úgy, hogy lesérüljön az ellenfél, nem...?
6.
6.
Glek
huszti: még szerencse hogy nincs, ki is vágnám a boxot az ablakon! Szerintem ne is adják ki... sőtt indítok egy petíciót hogy aki MH2-t akar az választhat:

1: vagy normális gammákkal játszik

2: vagy csak ilyen Barbie-s gammákkal játszhat :P XD XD

Persze ez csak szerintem! ;)

Dzsekk: nem lehet hogy azért nem öltél még a Carmageddon miatt senkit mert még nincs jogsid? Mert az autós játék volt... :P :D
5.
5.
huszti
Utys: sztem emg néhány ember agyoncsapására:D



na, akkor mikor jön ki ez a...botrányos gém?! Annyira vártam, hogy majd itt nyomom, míg a haverok baszhatják az x360-nt, mer azon nincs:D
4.
4.
Utys
Ez már fáj :P

Na mindegy. A lényeg hogy azért megjelenjen. Rövid unalom agyoncsapásra tökéletes játék (szerintem).
3.
3.
Guppi
Szegény rockstar! Nem gondolta volna h ekkora botrányt vált ki. DE ha az első részt engedték megjelenni akkor ezzel most mi a bajuk??
1.
1.
Hmm.. Carmageddon.. régi szép idők.. Emlékszem anyám vásárolta meg szülinapomra, én is ott voltam, és ott volt egy eladó aki mondta, h ez nem gyerekeknek való, de hát anyám megvette, én meg nem lettem gyilkos.. :P
1.
1.
nfsman
sok szerencsét, és kitatrást angol gamer társainknak!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...