Metal Gear Rising bejelentés várható a jövő héten

Link másolása
Twitteren újra fellángolt a pletyka, miszerint hamarosan egy nagy bejelentésre számíthatunk a Metal Gear Rising-szériával kapcsolatban. Most egy igen érdekes forrás is megerősítette ezt.

A Konami úgy látszik, újult erővel támad a videojátékiparban, és végre kezd is valamit a meglévő franchise-aival. Több Silent Hill-projekt is készülőben van, a Bloober Team dolgozik a Silent Hill 2 Remake-kel, már besorolást is kapott a Silent Hill: The Short Message, valamint olyan hírek is felvillantak, hogy a Silent Hill-franchise producere indie stúdiókat bízna meg a további játékokkal. Most egy másik elfeledett franchise-uk került reflektorfénybe, a Metal Gear Rising.

Most Quinton Flynn, Raiden szinkronhangja kommentelte Twitteren, hogy legyünk résen, ugyanis a jövő héten nagy bejelentésre számíthatunk. Egyelőre nem lehet tudni, hogy a Metal Gear Risning: Revengeance újrakiadásáról van-e szó, vagy épp egy folytatásról. Egyébként következő hónapban ünnepli a játék a 10. évfordulóját, így egy feljavított verzió épp aktuális lenne. Mindenesetre kezeljük ezt a hírt pletykaként, és bizakodjunk benne, hogy jövő héten okosabbak leszünk ebben a témában.

8.
8.
Hoki György
Akármi jöhetne, ha Konamiban nem is bízik az ember, ha outsorce-olnak mindent, még jó vége is lehet. Akár remake, remaster, vagy folytatás, megvenném én is első nap, vagy elővételben. A Risingnak azóta sincs párja abban, amit csinált.
7.
7.
crytek
#6: A silent hill "ömlenny"ből kiindulva remélhetőleg itt is bedurvulnak és több dolog is jön. Egy teljes szériás kollekció vagy külön kiadogatva stb jó volna
6.
6.
Nate Hope
Évek óta húzzák a rajongók agyát egy új MGS-sel, ha csak egy Rising remastert jelentenek be, agyvérzést kap a sok fan. Remélem nem fog ennyiben kimerülni.
5.
5.
adamsfamily
#2: A Remaster/Remake-re van esély szerintem,de Kojima nélkül esélytelen egy rendes folytatás.A sztori a 4. résszel le lett zárva ,a Phantom pain és a Ground Zeroes pedig nagyjából kitöltötte a hézagokat a 3. és az 1. rész között.
4.
4.
Nothing
Majd negyedórás dobpergés és tűzijáték után Kojima bejelenti, hogy mostantól zulu nyelven is lehet majd játszani a régit...
3.
3.
DragonBleacPiece
azthiszem metal gear rising revengeance volt amiben autókat meg pálmafákat vágtam ketté a katanámmal
2.
2.
Mardük
Bárcsak megtörténne. Remaster/Remake/folytatás, első napos vétel lenne. :(
1.
1.
crytek
Az összes metal gear game sikít egy remastered de inkább remakeért. Nem volna rossz ha kiadnák őket mindenre

(Az oldal üzemeltetői megoldhatnák már hogy ne kelljen egy nap 86x bejelentkezni hanem jegyezze már meg az oldal a bejelentkezést. Nevetséges. [mobilon vagyok])
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...