Friss trailert és dátumot kapott az EA Sports PGA Tour

  • Írta: szlav
  • 2023. január 19.
  • Videó
Link másolása
A 2K golfos sorozatára rákontrázva idén májusban megérkezik az EA Sports PGA Tour. A sportág legnevesebb versenyeinek otthont adó játék félelmetes pontossággal imitálja minden egyes ütésünket.

Miután a 2K legutóbbi golfjátéka, a PGA Tour 2K23 kifejezetten nagyot ment, most az EA kezébe került az ütő - vajon sikerül egyből lyukra találniuk? Mivel az EA Sports PGA Tour otthont ad a Majors összes kupájának, beleértve a Masters Tournamentet, a PGA Championshipet, a U.S. Open Championshipet és a The Open Championshipet is, a játékban elérhető versenyekre és helyszínekre nem lehet panaszunk.

A játékmenetet részletező előzetes alapján pedig magát a szimulációt sem aprózták el. A Frostbite motorján történő lövésekhez a ShotLink és a TrackMan valós adatait használták fel - így jött létre az úgynevezett Pure Strike. Az alaposan személyre szabható rendszer több mint 30 eltérő ütéstípus közt tesz különbséget, figyelembe veszi a pálya és az időjárás viszontagságait, a használt ütő típusát, ráadásul egyedi animációkat társít a játékban szereplő összes golfozóhoz.

Az EA Sports PGA Tour március 24-én jelenik meg PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...