Új Hellgate: London trailer érkezett

  • Írta: fojesz
  • 2007. július 2.
  • Videó
Link másolása
Új videó keretében mutatkozik be a Hellgate: London egyik frakciója, a Cabalist. A sötét mágusnak elképesztő képességei vannak, nézzétek meg Ti is!
Új videó keretében mutatkozik be a Hellgate: London egyik frakciója, a Cabalist. A sötét mágusnak elképesztő képességei vannak, nézzétek meg Ti is!



A fekete mágiára szakosodott varázslók a démonok erejét fordítják maguk ellen, de ennek tetejébe még különféle lényeket is meg tudnak majd idézni. Egészen piciket is akár, de olyanok is elő fognak fordulni, akiket nem szívesen etetnénk a zoo-csemegével a kezünkből.
15.
15.
sunya
14.
14.
Utys
daevidt: Lehet, hogy divat fikázni, de ezt rossz hírhez írtad. Ez ebben a formában tényleg csúnya.

A véletlen generáltság meg annyira nem mentség.



Ahogy tellik-múlik az idő, egyre kevésbé érdekel a gamma. Ideje lenne már valami játszhatóval előállniuk.
13.
13.
daevidt
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem összességében kéne nézni az eddigi trailerekkel, képekkel együtt. Szerintem az a rész a tetőn nem is lesz benne a játékban - legalábbis én nem tenném bele :S, olyan mintha egy Doom 1 pályarészlet lenne... Szóval szerintem elhamarkodottan ítéltek, lehet ez még nagyon jó játék.

A grafikát meg általában divat fikázni... igazából nem tudom miért...
12.
12.
KD
csak azér szar a videó mer a Cabalistal mentek és nem Hunterrel. amugy tényleg picit csúnyácska grafix..
11.
11.
Glek
Hát elég gagyi valóban... Biztos sokat túlóráznak a srácok mostanában és álmosak... :D Az eddigi trailerek tényleg nagyon hangulatosak volta és nálam már ha egy játéknak van fílingje ami magával ragad (persze nem annyira hogy legyilkoljam az iskolám, vagy ilyen varázslónak képzeljem magam :P XD XD XD) az már fél siker. De szerintem nem olyan vészes, élőben szerintem jobb lesz ez.

A grafika miatt nemtom minek sírtok ennyire... ne feledjük el hogy véletlen generált pályák lesznek. Az lehet hogy nem Crysis, de szerintem még bőven a sírós kategória fölött van... :P
10.
10.
Utys
Hát nem tudom, de ez a grafika kevés azért a konkurenciához képest (bár ettől függetlenül nekem bőven elég). A DX10-et meg cseszhetem. Ugyan valószínüleg beújítok a nyáron egy DX10 kártyát, de amíg nem lesz mellé 2-3 GB memóm, addig Vista nem lesz.
9.
9.
huszti
most nem tudom, mi a bajotok? Van benne egy kis kockás grafika, de attól még lehet jó! DE azt viszont utálom, hogy tiszta kocka, és akadt mint a sz'r....
8.
8.
fojesz
Utys: azaz. :)



Lényeg, hogy a grafika szerintem rendben van. Pláne, hogy tudjuk, hogy DirectX 10-kompatibilis lesz. :)
7.
7.
MaaTT
Mármint szörny, és nem szört...
6.
6.
MaaTT
Lehet ez még jó. Az utolsó szört pl egész csinos volt. (Reaper azt hiszem)
5.
5.
Utys
fojesz: izometrikus :P



Hát ezt a játékot is már csak a játék élmény fogja megmenteni. Remélem jó lesz.
4.
4.
tjames
Mindemellett nekem nem jött be. Amit sajánlok, mert vártam...volna.
3.
3.
fojesz
Az EA-nek köze sincsen a játékhoz azon kívül, hogy egyes területeken ők adják ki. A játékot ex-Diablo-fejlesztők készítik, a grafikára szerintem nem lehet panasz. A játékmenet pedig szerintem tökre hasonlít a diablóéra annyi különbséggel, hogy a "felülnézet" (van vmi más szó erre a kameranézetre, de nem jut eszembe :)) helyett first/third person kameraállás van.
2.
2.
tjames
Dave barátom szokásához híven elég szárazon közölte a véleményét. Amivel mellesleg tökéletesen egyetértek. Sőt ha így belegondolok én sem fejezhettem volna szebben, és a magyar nyelv változatosságának hála , színesebben amit gondolok. Ezek szerint nem egyedül. Ez egy rakat kaka. sajnos....
1.
1.
Daveout
Az első hosszabb trailer amit én ebből a játékból láttam az annyira megigézett h úgy gondoltam emiatt érdemes lesz esetleg gépet fejleszteni...Nemtudom miért, de azt hittem h egy olyan Diabló szerű játék lesz haonló játékmenettel, úgy h mindehez párosúl egy csodálatos grafika!

ERRE...megnéztem ezt a sz*art és teljesen felhúztam magam h az EA megint a nyakunkba dob egy ilyen ócskaságot!!! Elmennek a pics*ba!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...