Ex-Halo Infinite fejlesztők kritizálják a Microsoftot

Link másolása
A 343 Industries egykori munkatársai a közösségi médiában kritizálták a Microsoftot az elbocsátások után.

Sajnálatos módon nemrégiben több, mint 10 000 Microsoft-alkalmazott vesztette el állását, köztük a Bethesda Games Studios, a Gears of War-t fejlesztő The Coalition és a Halo Infinite-et készítő 343 Industries munkatársai is. 

Patrick Wren, a Halo Infinite egykori vezető tervezője volt az egyik ilyen volt alkalmazott, aki a közösségi médiában kritizálta a "hozzá nem értő felső vezetést".

"A 343-nál történt elbocsátásoknak nem lett volna szabad megtörténniük, és a Halo Infinite-nek is jobb állapotban kellene lennie." - írta a Twitteren. - "Mindkét dolog oka a Halo Infinite fejlesztése során a felülről inkompetens vezetés, ami hatalmas stresszt okozott azoknak, akik keményen dolgoztak, hogy a Halo a lehető legjobb legyen."

Tyler Owens, egy másik korábbi 343 Industries alkalmazott is panaszkodott: "Halo-rajongóként nagyon elegem van abból, hogy a Microsoft üzleti gyakorlata és politikája lassan megöli azt, amit szeretek. Az adókedvezményekkel visszaélő szerződéskötési politikájuk és a gigantikus nyereséggel/vezetői bónuszokkal szembeni elbocsátások között... a Halo-t szinte bukásra ítélték."

Az elbocsátások a Microsoftnál tapasztalható nyugtalanság aggasztó jelei, ráadásul a Halo-sorozat jövőjét is megkérdőjelezik. Reméljük, hogy ebből mi játékosok semmit nem fogunk észre venni és haladhat szépen minden játék a maga útján. 

A Halo Infinite következő nagy frissítése a Season 3: Echoes Within lesz idén március 7-én. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...